|

App Store'da kısa süreliğine ücretsiz olan 8 uygulama

iOS kullanıcıları için 8 adet uygulama kısa süreliğine App Store’da ücretsiz hale geldi. iPhone ve iPad’inize indirerek kullanabileceğiniz birbirinden ilginç uygulamaları sizin için sıraladık.

Yeni Şafak
09:36 - 24/01/2018 Wednesday
Güncelleme: 09:54 - 24/01/2018 Wednesday
Diğer
App Store, kısa süreli kampanyalar yaparak bazı uygulamaları ücretsiz yayınlıyor.
App Store, kısa süreli kampanyalar yaparak bazı uygulamaları ücretsiz yayınlıyor.

Apple, cihazlara sahip olanlar için bu hafta 8 tane uygulama ücretsiz olarak yayınlandı. Bu uygulamaların hepsi birbirinden farklı özelliklere sahip ve normalde ücretli olarak uygulama mağazasında bulunuyordu. Uygulamalara, uygulama resimlerinin altındaki bağlantılar üzerinden veya App Store üzerinden direk ulaşabilirsiniz.

Planett


Planett, uygulaması aracılığıyla yapılacaklar listesini basit bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Uygulama içinde oluşturduğunuz kısa etiketler, size haftalık ve günlük olarak planlarınızı hatırlatıyor.

Uygulamanın normal fiyatı $1.99

İndirme linki:


Purely Vegan


Purely Vegan, kullanıcılarına tamamen vegan yiyeceklerden oluşan, 63 farklı yemeğin tarifini sunuyor. Verdiği tariflerde kullanılan besinlerle, et yemeseniz bile gerekli protein ihtiyacını karşılayabiliyorsunuz.

Uygulama normal fiyatı $1.99

İndirme linki:

IP Finder: Search by IP


IP Finder, kullanıcılarına bir şirket hakkında gerekli bilgilerin hepsini tek bir tıklamayla buluyor. Bu yeni uygulama, her zaman erişilemeyen veya gizli görünen gerekli bilgileri hızlı bir şekilde öğrenmenize olanak tanıyor.

Uygulamanın normal fiyatı $0.99

İndirme linki:


Light Photo FX


Light Photo FX, fotoğraf düzenlemede sınırsız imkanlar tanıyor. Uygulama sayesinde bir teklif yazabilir, poster tasarlayabilir, bir fotoğraf mesajı hazırlayabilir veya birisine güzel bir doğum günü dileyebilirsiniz.

Uygulamanın normal fiyatı $1.99

İndirme linki:


Coloresque


Coloresque, tamamen renklerle ilgili bir uygulama. Tek bir dokunuşla 16 milyondan fazla olası renk arasından, herhangi birini gösterebilir ve adlandırabilir. Renklerle ilgileniyorsanız, bu uygulama hoşunuza gidecektir.

Uygulamanın normal fiyatı $0.99

İndirme linki:


Aureus


Aureus, bildiğiniz eşleştirme oyunlarına benziyor. Aureus'ta oyuncu, elektrikle şarj edilmiş bir altın üreten makinenin elemanlarını çalıştırmakla görevli. Oyun, bilinenlerin aksine hafızayı biraz daha çok kullanmayı gerektiriyor. Temel düzeyde, Aureus, bir kiremit eşleştirme oyunu olarak oynanabilir.

Uygulamanın normal fiyatı $2.99

İndirme linki:


Week Calendar Widget Pro


Week Calendar Widget Pro, kullanıcılarına daha kullanışlı ve detaylı bir biçimde takvimlerle günlük programlarını hazırlama imkanı sunuyor. Uygulama, renkli içeriğiyle alışılmış takvim uygulamalarından daha hoş bir tasarıma sahip. Takvim etkinliklerinizi görebilmeniz için cihazınızın kilidini açmanız gerekmiyor.

Uygulamanın normal fiyatı $1.99

İndirme linki:

LogoSOS – business logo maker


LogoSOS, kullanıcılarına dakikalar içerisinde kaliteli logolar hazırlama imkanı sağlıyor. Yapmanız gerekenler logoda yazmasını istediğiniz yazıları belirlemek ve istediğiniz bir tasarımı seçmek. Bu basit işlemlerle yüksek çözünürlüklü logolar kullanıma hazır hale gelecektir.

Uygulamanın normal fiyatı $1.99

İndirme linki:

#App Store
#Apple
#iOS
#iPhone
6 years ago