|

Bu araçtan yalnızca 500 adet üretilecek

Kia büyük satış başarısı yakalayan Stinger modeli için farklı bir pazarlama stratejisi deneyeceğini açıkladı. 2019 Stinger GT Atlantica ismi verilen otomobil yalnızca 500 adet üretilecek ve her bir araç numaralandırılacak.

Yeni Şafak
09:49 - 9/03/2018 Cuma
Güncelleme: 09:56 - 9/03/2018 Cuma
Yeni Şafak
Kia Stinger 2018
Kia Stinger 2018

Kia’nın Stinger modeli özellikle Amerika pazarında büyük bir sükse yakaladı. Dört kapılı olan model performans ve kullanım rahatlığıyla büyük beğeni toplayarak Güney Koreli otomobil üreticisine adeta sınıf atlattı. Bu yükselişi fark eden firma 2019 Kia Stinger GT Atlantica ismiyle 500 adetlik özel seri üreteceğini açıkladı.

Firmanın Üretim Strateji Müdürü Eddie Rayyan, özel seride üretilecek olan araçların büyük satış başarısı yakalayan Stinger GT2 AWD üzerine inşa edileceğini açıkladı. Bu model diğer üreticilerini tahminlerinden iki kat daha fazla satılmış. Kia, 500 adet üretilecek olan aracın teknik özellikleri hakkında bir açıklama yapmadı.



Her bir araç özel olarak numaralandırılacak

Sınırlı sayıda üretilecek olan Stinger GT Atlantica modelinin her biri özel metalik mavi renkte olacak ve toplamda 500 adet üretilecek. Aracın iç kaplamasında ise kahverengi tonlar kullanılacak ve 19 inçlik jantları olacak.

Kia, 500 adetle sınırlandırılan her bir otomobilin ayrı ayrı numaralandırılacağını belirtti. Firma tarafından fiyat hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı ancak Rayyan, GT2 AWD modelinden çok daha yüksek bir fiyatı olmayacağını söyledi. Aracın bu yaz satışa çıkması bekleniyor.

#Otomobil
#Kia
#Stinger
6 yıl önce