|

Küçük ekranlı iPhone kullanıcılarına YouTube müjdesi

YouTube iOS uygulaması güncellendi. Yeni güncelleme ile pek fazla bir değişiklik getirmeyen YouTube, küçük ekran kullanan iPhone kullanıcılarını sevindirecek bir değişikliğe gitti. Zira artık küçük ekrana sahip kullanıcılarda yüksek kalitede video izleyebilecek.

Yeni Şafak
11:45 - 12/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:46 - 12/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Küçük ekranlı iPhone telefonlarda artık YouTube uygulaması üzerinde yüksek kalitede video izlenebilecek.
Küçük ekranlı iPhone telefonlarda artık YouTube uygulaması üzerinde yüksek kalitede video izlenebilecek.

YouTube uygulaması üzerinden video izlemek isteyen 5,5 inçlik iPhone Plus kullanıcıları 1440p çözünürlüğünde videoları seyredebiliyordu. Fakat aynı uygulama üzerinden 4,7 inçlik iPhone kullanıcıları en fazla 720p çözünürlükte video izleyebiliyor. Bu da kaliteli video izleme imkanlarının olmadığını gösteriyordu. Uygulama kaynaklı bu sorun, giderildi. Yeni güncelleme ile artık tüm iPhone kullanıcıları stardart olarak 1440p videoları izleyebilecek. Ayrıca iPhone SE gibi 4 inç ekrana sahip iPhone modellerini kullananlarsa artık 1080P Full HD izleme şansına sahip olacak.



Burada bir ayrıntıyı paylaşmak gerek: videoları yüksek çözünürlükte izlemeniz için videonun kaliteli olması ve Wi-Fi ağına bağlı olup, hızlı bir bağlantıya sahip olmanız gerekiyor. Söz konusu yenilikten faydalanmak için YouTube uygulamanızı güncellemeniz gerekecek.








#Youtube
#iPhone
7 yıl önce