Bakan Yılmaz'dan Diyarbakır saldırısıyla ilgili açıklama
20:18, 31/03/2016, PerşembeG: Güncelleme: 20:22, 31/03/2016, Perşembe

Bakan Yılmaz'dan Diyarbakır saldırısıyla ilgili açıklama

Kalkanma Bakanı Cevdet Yılmaz, beraberinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve Vali Hüseyin Aslan ile Hilton Oteli'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün Diyarbakır'da çok elim bir terör saldırısının gerçekleştiğini söyledi."Polis özel hareket otobüsümüze bombalı bir araç patlatılmak suretiyle bir terör saldırısı gerçekleşti. Şuan itibariyle bize verilen bilgiler ışığında 7 polisimizin şehit olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz. 13 polisimiz yaralı. Birinin durumun ağır olduğu ifade ediliyor. Ayrıca 14 sivil halktan yaralılar söz konusu." diyen Yılmaz, bunlardan birinin de durumunun ağır olduğunu bildirdi.Bütün yaralıların şuan itibariyle değişik hastanelere ulaştırıldığını, gerekli tıbbi müdahalelerin yapıldığını, bütün imkanların seferber edildiğini vurgulayan Yılmaz, olayla ilgili inceleme, araştırma ve soruşturmanın sürdüğünü aktardı

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026