Cumhuriyet yazarının Yeni Şafak sancısı
12:10, 28/01/2014, SalıG: Güncelleme: 11:26, 29/03/2017, Çarşamba

Cumhuriyet yazarının Yeni Şafak sancısı

Yeni Şafak''ın, Merkez Bankası''na baskı yapan faiz lobisine dikkat çekip Erdem Başçı''yı işaret ederek attığı '''DİK DUR ARTIRMA''' manşeti Cumhuriyet yazarı Çiğdem Toker''i rahatsız etti. CNNTÜRK''e konuşan Toker, Türk ekonomisine ve Merkez Bankası''a yapılan operasyonlara dikkat çeken Yeni Şafak''ın manşeti için şunları söyledi: "Bu başlığın bizatihi kendisini bile ben sorunlu buluyorum. Sanki böyle bir cihad varmış gibi savaş varmış gibi metaforik bir başlık bu. Bu tabi çok büyük bir tazyik, aynı zamanda Erdem Bey''in üzerinde de çok büyük bir tazyik, büyük bir psikolojik baskı anlamına geliyor. Allah kolaylık versin yani"

Başlıklar :
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026