22:07, 08/01/2025, ÇarşambaG: Güncelleme: 23:38, 08/01/2025, Çarşamba

Yunus polisi İzmir’de devriye attı: ‘Türkiye’nin en büyük köyü’

İzmir’de görev yapan bir yunus polisi, Kadifekale Mahallesinde meslektaşları ile birlikte devriye attığı sırada kayda aldığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. 2010 yılından bugüne İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadifekale’de kentsel dönüşüm projeleri ele alınsa da çalışmaların yeterli olmadığı görüldü. Öte yandan görüntüleri izleyen çok sayıda İzmirli, İzmir’de çoğu bölgenin yerleşim biçiminin gecekondulardan ibaret olduğunu söyleyerek tepki gösterdi. Vatandaşlar; “Türkiye’nin en büyük köyü”, “Hindistan mı orası?”, “İzmir’in yüzde 80’i böyle değil mi zaten?”, “İzmir’in çoğu yeri gecekondu”, “Mega köy diyeceğim ama artık köyler buradan çok daha güzel” sözleri ile eleştiride bulundu.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026