|

Zonguldak Seçim Sonuçları 2024 - Zonguldak Yerel Seçim Sonucu 31 Mart - Zonguldak Oy Oranları Sonuçları

Zonguldak yerel seçim sonuçları 2024 son dakika verileri ile gündemdeki yerini koruyor. 31 Mart Pazar günü yapılacak Türkiye yerel seçimlerinde vatandaşlar Zonguldak Belediyesi ve 17 ilçesi için oy kullanacak. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde il ve ilçe belediye başkan adaylarının yanı sıra il meclis üyesi ve mahalle muhtar adayları belirlenecek. Türkiye'nin 81 ilinde kurulacak sandıklarda oy verme işlemi saat 17:00 itibariyle sona erecek. Zonguldak yerel seçim sonuçları yenisafak.com'da olacak.

11:12 - 31/03/2024 Pazar
Güncelleme: 15:16 - 27/03/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Zonguldak seçim sonuçları
Zonguldak seçim sonuçları
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) yayın yasağını kaldırdıktan sonra Zonguldak seçim sonuçları oy oranları net verileri ile belli olacak. Ayrıca
Zonguldak seçim sonuçları
yenisafak.com seçim sonuçları ekranında olacak.

Zonguldak Seçim Sonuçları 2024

Zonguldak seçim sonuçlar
ı 31 Mart 2024 Pazar akşamı sandıkların kapatılmasının ardından başlayacak sayım işlemleri ile birlikte açıklanacak. Zonguldak 2024 yerel seçim sonuçlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Zonguldak 2024 Yerel Seçim Belediye Başkanı Adayları

  • AK PARTİ- Ömer Selim Alan
  • İYİ PARTİ- Kaya Adanır
  • DSP- Sevgi Emiç Delialioğlu Karadağ
  • YRP- Kenan Zeren

Zonguldak 2019 Yerel Seçim Sonuçları

AK PARTİ- Ömer Selim Alan %42,5

CHP- Şenol Şanal %39,1

MHP- Hamdi Ayan %15,0

SAADET- Mehmet Yaman %1,94

Zonguldak'ın İlçeleri

Zonguldak Merkez

Alaplı

Devrek

Gökçebey

Kilimli

Kozlu

Çaycuma

Zonguldak Hakkında

Zonguldak, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde yer alan ve tarihî, doğal ve endüstriyel açıdan önemli bir şehirdir. Özellikle kömür madenciliği ile tanınır ve Türkiye'nin ilk kömür havzası olan Zonguldak Havzası'nda yer almasıyla ülkenin enerji ihtiyacına önemli katkı sağlar. Sahip olduğu limanıyla ticaretin canlı olduğu bir merkezdir. Aynı zamanda doğal güzelliklere de sahiptir; Karadeniz sahil şeridi boyunca uzanan plajları, yaylaları ve ormanlarıyla turistlerin ilgisini çeker. Tarihî ve kültürel mirası da zengindir; tarihi evler, camiler ve müzeler şehrin tarihî dokusunu yansıtır.



#Zonguldak seçim sonuçları
#Zonguldak yerel seçim seçim sonucu
#Zonguldak seçim sonuçları 2024
#Zonguldak oy oranı
#Zonguldak oy sonuçları
1 ay önce