Spor İrfan Can Kahveciden kötü haber

İrfan Can Kahveci'den kötü haber

Başakşehirli futbolcu İrfan Can Kahveci, sakatlığı nedeniyle A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Yeni Şafak
İrfan Can Kahveciden kötü haber
A Milli Takım Riva'daki son çalışmasını yaptı.

A Milli Takımda sakatlanan İrfan Can Kahveci kadrodan çıkartıldı. Daha önce Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal da sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartılmıştı.

TFF'den İrfan Can'ın durumuyla ilgili yapılan açıklama şöyle;

  • "Dün yapılan antrenmanda sağ kasığından sakatlanan Medipol Başakşehir FK futbolcusu İrfan Can Kahveci, A Milli Takımımızın Arnavutluk ve Moldova maçları aday kadrosundan çıkarıldı."

Şenol Güneş milli takımın iskeletini kuruyor: En çok onunla ilgilendi
FOTOĞRAF 7
Title
Şenol Güneş yönetiminde 2020 Avrupa Şampiyonası Elemelerine hazırlanan A Milli Takımımızda yeni dönemde nasıl bir kadro tercihi yapılacak? Şenol Güneşin üzerinde durduğu sistem hangisi? Tecrübeli teknik adamın ilk idmanları ve yaptığı açıklamalar dikkate alındığında gazeteciler önemli ipuçları elde etti. ​
Title
Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk ve Moldova maçları öncesinde futbolcularla yaptığı idmanlarda taktik anlayışları ve kadro seçimine kadar birçok noktada ipuçları verdi. Arnavutluk maçının 11i merak konusu olurken Güneşin idmanlarda özellikle yerden oynama konusunda oyunculara uyarılarda bulunduğu ve ısrarcı bir tavır takındığı belirtildi.
Title
Beşiktaşta özellikle Sosanın siyah beyazlı formayı giydiği dönemde oynadıkları oyunu milli takıma da oturtmak isteyen tecrübeli teknik adam idmanlarda defanstan çıkartılacak topların üzerinde durdu.
Title
Bu kapsamda devre arasında Galatasaraydan Stuttgarta transfer olan Ozan Kabak ile özel görüşmeler yapan Şenol Güneş, savunmada ilk topları kendisinin almasını ve defanstan oyunu kendisinin kurmasını istedi. Bundesligada sergilediği performansla takdirleri toplamaya devam eden oyuncunun Şenol Güneşin bankolarından biri olduğu belirtiliyor.
Title
Milli Takımda bu dönemde basının karşısına çıkan ilk futbolcu olan Ozan Kabak, bu açıdan da yeni dönemin yüzü olarak kabul ediliyor. 18 yaşında olmasına rağmen 11 milyon euro gibi önemli bir bonservis bedeline Stuttgartın yolunu tutan oyuncu, Şenol Güneşin de milli takım serüveninde vazgeçilmez isimlerden biri olmaya aday.
Title
Ozan Kabakın milli takımdaki partnerinin ise yine devre arasında Alanyaspordan Serie Aya transfer olan Merih Demiralın olması bekleniyor. Genç savunma oyuncusu Sassuoloda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.
Title
Şenol Güneşin muhtemel 11i: Mert Günok, Gökhan Gönül, Ozan Kabak, Merih Demiral, Hasan Ali Kaldırım, Okay Yokuşlu, Dorukhan Toköz, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz.
Şenol Güneş milli takımın iskeletini kuruyor: En çok onunla ilgilendi
Şenol Güneş yönetiminde 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne hazırlanan A Milli Takımımızda yeni dönemde nasıl bir kadro tercihi yapılacak? Şenol Güneş'in üzerinde durduğu sistem hangisi? Tecrübeli teknik adamın ilk idmanları ve yaptığı açıklamalar dikkate alındığında gazeteciler önemli ipuçları elde etti.