|

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak? AK PARTİ hangi illerin belediye başkanları açıklandı, büyükşehirler açıklandı mı?

"Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?" sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. AK Parti'de yerel seçim sürecinde beklenen gün geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adaylarını açıklayacak. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak? AK PARTİ hangi illerin belediye başkanları açıklandı, büyükşehirler açıklandı mı?

13:38 - 7/01/2024 Pazar
Yeni Şafak
AK PARTİ belediye başkan adayları açıklama ne zaman?
AK PARTİ belediye başkan adayları açıklama ne zaman?

"Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak? AK PARTİ hangi illerin belediye başkanları açıklandı, büyükşehirler açıklandı mı?" sorularının cevapları sorgulanan konular arasında yer alıyor. 31 Mart yerel seçimleri için partilerde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor... AK Parti'de belediye başkan adayları için beklenen gün geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 26 ilin adaylarını duyuracak. İşte açıklamanın detayları...

AK Parti’nin, 31 Mart yerel seçimleri öncesi hazırlıkları devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 11'i büyükşehir 26 ilin adayını Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek programda açıklayacak. Programın saat 14.00’te başlaması bekleniyor.

Adayı açıklanacak iller belli oldu

Büyükşehirler: İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Bursa, Denizli, Balıkesir, Aydın, Samsun, Erzurum, Muğla, Ordu.

İller: Artvin, Bingöl, Bitlis, Düzce, Çanakkale, Çankırı, Edirne, Elazığ, Giresun, Isparta, Kastamonu, Rize, Sinop, Tokat, Yalova.

AK Parti'nin aday tanıtım toplantısı için “Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Hazırız Kararlıyız” mottolu sahne tasarımı düzenlendi.

Toplantıdaki davetliler arasında, AK Parti MYK ve MKYK üyeleri, bakanlar, 26 şehrin milletvekilleri ve 3 kademe il başkanları; adayları açıklanacak büyükşehirlerin MHP il başkanları da yer alacak.

#AK Parti
#Belediye başkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
#son dakika
5 ay önce