Depremzede acentalar aidattan muaf tutulsun
04:00, 12/10/2025, Pazar
Yeni Şafak

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) 26. Dönem Olağan Genel Kurulu öncesinde 1–7 Ekim tarihleri arasında 34 farklı noktada Bölge Temsil Kurulu (BTK) seçimleri yapıldı.
Seçimleri kazanan bölge temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri, dün İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda mazbatalarını aldı. Töreninde konuşan TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, deprem bölgesindeki seyahat acentaları hakkında bulgi verdi. Bağlıkaya, acentaların bu yıl için aidatlarından muaf tutulması için yapılan başvurunun TBMM gündemine taşındığını açıkladı.
OY KULLANAN SAYISI 5 BİNİ GEÇTİ
Beş binden fazla seyahat acentasının oy kullandığı seçimlerin birlik tarihinde görülmemiş bir katılımla gerçekleştiğini belirten Bağlıkaya, "Seçilen herkes şaibeden uzak, kurallara uygun yapılan oylamalarla hak ettiği oyu aldı. Bizim için kimin seçildiğinden çok seçimlerin sağlıklı ve adil yapılması esastı. Gururla söyleyebilirim ki bu hedefimize ulaştık" diye konuştu.

Ekonomi
İTO Başkanı Avdagiç 'Nefes Kredisi'ni değerlendirdi: Özellikle küçük ölçekli işletmelere nefes aldırdı

Ekonomi
Karadeniz gazı LNG olarak ihraç edilebilecek

Ekonomi
ABD'nin petrol sondaj kulesi sayısı azaldı