|

Elazığ son depremler: Elazığ’da bugün deprem oldu mu?

Elazığ en son deprem haberleri ‘Asrın felaketi’ olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrası bir hayli yakından takip ediliyor. Son iki büyük deprem Elazığ’da çok büyük yıkıma neden oldu. Kentte acil yıkılacak bağımsız birim sayısı 3 bin 675 olurken, az hasarlı ya da hasarsız 19 bin 575 bağımsız birim olduğu açıklandı. Zaman zaman gerçekleşen artçı depremler nedeniyle vatandaşlar Elazığ’da deprem mi oldu? sorusuna yanıt arıyor. Elazığ'ın Palu ilçesinde peş peşe 5 artçı deprem meydana geldi. Peki, Elazığ’da deprem oldu mu? Az önce Elazığ deprem mi oldu? İşte Elazığ depremi AFAD ve Kandilli deprem listesi!

09:48 - 25/02/2023 Cumartesi
Güncelleme: 09:49 - 25/02/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Elazığ'da deprem oldu mu?
Elazığ'da deprem oldu mu?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden 11 gün geçmesine rağmen bölgede artçı sarsıntılar oluşmaya devam ediyor. Gün içinde Türkiye genelinde farklı bölgelerde çok sayıda irili ufaklı depremler oluştu. En son meydana gelen depremler Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi içerisinde paylaşılmaya devam ediyor.

Elazığ’da deprem oldu mu?

Elazığ'ın Palu ilçesinde peş peşe 5 artçı deprem meydana geldi.AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre Palu'da 4,8 , 4,7, 4,6, 4,5 ve 4,4 olmak üzere arka arkaya 5 büyük artçı deprem oldu.

AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 03.37'de Elazığ'ın Palu ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, yerin 11 kilometre derinliğinde kaydedildi. Saat 03.39'da ise aynı bölgede 4,8 büyüklüğünde bir deprem daha gerçekleşti. İşte Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi en son meydana gelen depremler listesi.

AFAD son depremler listesi




#elazığ
#elazığ deprem
#AFAD
#Kandilli Rasathanesi
1 yıl önce