|

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi 10 büyük ülke arasına sokacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantıyla katıldığı AK Parti Balıkesir, Osmaniye, Tokat ve Tunceli 7. Olağan İl Kongreleri'de önemli açıklamalarda bulundu. “Ülkemizi ve milletimizi faşist ve riyakar bu siyasetin eline bırakmayacağız” diyen Erdoğan, “Demokrasimize, ekonomimize, özgürlüğümüze sahip çıkarak Türkiye'yi dünyanın en büyük ilk 10 ülkesi arasına sokmakta kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

14:36 - 10/02/2021 Çarşamba
Güncelleme: 16:37 - 10/02/2021 Çarşamba
AA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Balıkesir, Osmaniye, Tokat ve Tunceli 7. Olağan İl Kongrelerine canlı bağlantı ile katıldı. Konuşmasında tarihin her döneminde kazanılan zaferlerin önde gelen isimleri olduğunu belirten Erdoğan, Türkiye’nin geçtiğimiz 18 yılda elde ettiği başarıların kahramanının AK Parti kadroları olduğunu söyledi. Erdoğan, "Son iki asırdır Türkiye’nin önüne konulan engeller ve eksikler sebebi ile dünyanın yaşadığı değişimlerin çoğunun özellikle onların gerisinde kaldık. Bu kez önümüze çıkan fırsatı değerlendirecek ve hedeflerimize ulaşacağız" dedi.

"Zafere ulaşmamıza engel olamayacaklar"

Türkiye'nin zafere ulaşmada önünde kimsenin duramayacağını belirten Erdoğan, "Ülke olarak, uluslararası alanda parti olarak, içeride maruz kaldığımız saldırıların gerisinde Türkiye’yi bir kez daha küresel güç dengelerinin dışında bırakma niyetleri olduğunu biliyoruz. Bu defa başaramayacaklar. Milletimizin enerjisini ve vaktini iç çekişmelerle heba ettirerek, ülkemize kendi senaryolarına göre istikamet biçemeyecekler. İstiklalimize ve istikbalimize sıkı sıkıya sarılan milletimizle birlikte yürüdüğümüz bu kutlu yolsa Allah’ın izniyle zafere ulaşmamıza engel olamayacaklar.

  • Vesayetle elde edemediklerini terör örgütleriyle, onlarla başaramadıklarını darbe ile deneyenleri bugüne kadar nasıl hep hüsrana uğrattıysak, bundan sonra da hüsrana gark edeceğiz. Demokrasimize sahip çıkarak, ekonomimize sahip çıkarak, özgürlüğümüze sahip çıkarak, kalkınma yolunda elde ettiğimiz kazanımlara sahip çıkarak, Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına sokmakta kararlıyız. Nasıl bu günlere geldiysek, yarın da 10 büyük ülke arasına gireceğiz" dedi.


#Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#AK Parti
#ilk kongreleri
3 yıl önce