Edirne'de müstakil evde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti
17:19, 06/12/2025, Cumartesi
AA

Müstakil evde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti
Edirne'de müstakil evde çıkan yangında 1 kişi yaşamını yitirdi. İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Kasım Ermiş de olay yerine gelerek bilgi aldı.
Edirne'nin Karakasım köyünde yalnız yaşayan G.F'nin (82) evinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü.
Eve giren sağlık ekipleri hareketsiz şekilde yatan G.F'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından yaşlı kadının cesedi Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Kasım Ermiş de olay yerine gelerek bilgi aldı.

Gündem
Tuzla’da kauçuk fabrikasında korkutan yangın

Gündem
Osmaniye’de tüplerin bulunduğu evde yangın

Gündem
Tuzla'da kauçuk fabrikasında çıkan yangın söndürüldü



Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.