|

Gaziantep'te yarın okullar tatil mi?

Gaziantep'te kar yağışı etkisini sürdürüken Valilik'ten 'okullar tatil mi' sorusuna yanıt geldi. Gaziantep Valisi Davut Gül, yarın okulların tatil olup olmayacağına ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Peki Gaziantep'te yarın okullar tatil mi?

Yeni Şafak
00:10 - 2/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 00:17 - 2/01/2019 Çarşamba
IHA
Gaziantep'te kar yağışı etkili oluyor
Gaziantep'te kar yağışı etkili oluyor
Gaziantep'te etkisini sürdüren kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken,
okullar tatil olup olmayacağı sorusu
merak konusu oldu.

Binlerce öğrenci 'Gaziantep'te yarın okullar tatil mi' sorusunu sosyal medya hesaplarından valiliğe iletti.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Twitter'dan yaptığı açıklamada "
Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerimizde 02.01.2019 tarihinde bir gün okullar ve rehabilitasyon merkezleri tatil edilmiş, engelli ve hamileler idari izinli sayılacaktır
" ifadelerini kullandı.


Gaziantep'te il geneli okullar tatil mi?

Gaziantep il geneli okulların tatil edilip edilmeyeceğine ilişkin de açıklama yapan Gaziantep Valisi Davut Gül şu ifadelere yer verdi:

Sevgili öğrenciler, meteorolojik verilerde tatil yapmayı gerektirecek bir durum yok! olduğunda mutlaka gereğini yaparız, sıcak iklimde, Gaziantep’te öğrenci olmak :) iyi geceler...



2 gündür kar yağışı etkisini sürdürüyor

Gaziantep’te 2 gündür aralıklarla yağan kar yağışı devam ediyordu. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı yer yer etkisini arttırmıştı.

Kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yollarda her hangi bir sıkıntı yaşanmaması için karayolları ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyordu.

#Gaziantep
#Kar
#Yağış
5 yıl önce