Kesinleşmiş 20 yıl cezayla aranıyordu: Firari şahıs Gaziantep'te yakalandı
16:19, 22/06/2026, PazartesiG: Güncelleme: 16:20, 22/06/2026, Pazartesi
IHA

Şüpheli şahıs, adli işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gaziantep’te 28 ayrı suç kaydı ile aranan ve 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı. Şüpheli şahıs, adli işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı. Şehitkâmil ilçesindeki çalışmalar neticesinde, yağma ve kasten yaralama suçları başta olmak üzere 28 ayrı suç kaydıyla aranan ve hakkında 20 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.B. isimli şahıs yakalandı.
Şüpheli şahıs, adli işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem
'Şapkalılar'a operasyon: 23 şüpheli yakalandı

Gündem
Rüşvet paralarının peşine düşmüşler

Gündem
CHP'li Adalar Belediyesi'ne yolsuzluk operasyonu: Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat dahil 41 kişi gözaltında
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.