MİT'ten Hakurk'ta nokta atış: PKK'lı 2 terörist etkisiz hale getirildi
10:02, 06/01/2025, PazartesiG: Güncelleme: 10:20, 06/01/2025, Pazartesi
Yeni Şafak

MİT, Türkiye'ye geçmek için hazırlık yaptıkları belirlenen teröristleri adım adım takip etti.
MİT, PKK/KCK'nın silahlı kadın örgütlenmesi içerisinde faaliyet gösteren Zeynep Aslan ve Zeliha Mahçup'u Irak/Hakurk'ta etkisiz hale getirdi.
MİT’in saha ajanları, PKK/KCK’nın silahlı kadın örgütlenmesi içerisinde faaliyet gösteren terörist Mitra Mani kod adlı Zeynep Aslan ve Ekin Dilda kod adlı Zeliha Mahçup'un Irak/Hakurk kırsalında faaliyet yürüttüğünü tespit etti.
MİT adım adım takip etti
MİT, iki kadın teröristi hedef listesine aldı. MİT, sahada ajanları vasıtasıyla söz konusu teröristlerin Türkiye'ye geçmek üzere hareket edecekleri tarih ve saat bilgisini netleştirdi. Aslan ve Mahcup adım adım takip edilmeye başlandı.
Haklarında terörden nitelikli aranma kaydı bulunan iki kadın terörist için operasyon kararı alındı.
Uygun şartların oluşması ile MİT, teröristleri Irak/Hakurk’ta nokta operasyon ile etkisiz hale getirdi.

Gündem
MİT'ten kaçış yok: Terör örgütü PKK'nın Gara sorumlusu etkisiz

Gündem
MİT Gara'da vurdu: Terör örgütü PKK/KCK'nın cephane sorumlusu etkisiz hale getirildi

Gündem
MİT'ten PJAK operasyonu: PKK/KCK'nın kadın örgütlenmesinde yer alan terörist etkisiz
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.