|

Acil olarak ameliyata alınan Asuman Dabak'tan açıklama

Boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye giden Asuman Dabak, lenf bezlerinde oluşan kitle nedeniyle acil olarak ameliyata alındı. Ameliyatın başarılı geçtiğini belirten Dabak, "Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni Şafak
14:57 - 5/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 15:35 - 5/03/2018 Pazartesi
Diğer
Asuman Dabak.
Asuman Dabak.

Oyuncu Asuman Dabak boğaz ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede lenf bezlerinde oluşan kitle nedeniyle acil olarak ameliyata alındı. Asuman Dabak sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Özel bir hastanede tedavi altına alınan ünlü oyuncu Asuman Dabak sosyal medya hesabı Instagram'dan gelen ziyaretçilerinin fotoğrafını da paylaşmayı ihmal etmiyor.

"Ameliyat başarılı geçti"

Ameliyatının başarılı geçtiğini belirten başarılı oyuncu şunları söyledi:

  • "Doktorumun öngörüsüyle acilen ameliyata alındım. Doktorlarım, ameliyatın başarılı geçtiğini söylediler. Beni böyle bir günde yalnız bırakmayan tüm basın emekçilerine, çok değerli sevenlerime ve tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Herkese sağlık dolu mutlu yarınlar diliyorum."

Asuman Dabak kimdir?

1 Şubat 1970 tarihinde, Akhisar’da dünyaya geldi. Turizm ve otelcilik okuyan, ancak oyunculuk eğitimi almamış olan sanatçı, buna rağmen, iyi gözlemcilik ve yorumculuk yeteneğiyle tiyatrodan sonra kamera karşısına da geçerek, sinema ve dizi filmlerde rol aldı, seslendirme üzerine çalışmalar yaptı. Tatlı Hayat dizisindeki “Menekşe” rolü ile ilgi topladı. Özel bir televizyon kanalında sunuculuk yaptı.


#Asuman Dabak
#Hastane
#Ameliyat
6 yıl önce