|

Diriliş Ertuğrul 108. bölüm yeni fragmanı yayınlandı

TRT1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Birbirlerine öz kardeş kadar bağlı olan Bamsı ve Turgut arasında yaşanan kavga fragmana göre hüsranla bitti. Ancak tahminlere göre işin aslı çok başka. ‘’Turgut Alp ölecek mi’’ sorusunun yanıtı şimdiden büyük merak konusu haline geldi. Peki Turgut Alp diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul Bey, Sultan Alâeddin’in kılıcının ucundan nasıl kurtulacak? İşte Diriliş Ertuğrul 108. bölüm yeni fragmanı...

Yeni Şafak
10:07 - 27/02/2018 Salı
Güncelleme: 15:06 - 28/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Diriliş Ertuğrul, 28 Şubat Çarşamba günü TRT ekranların da izleyicisi ile buluşacak.
Diriliş Ertuğrul, 28 Şubat Çarşamba günü TRT ekranların da izleyicisi ile buluşacak.

TRT 1 ekranlarının heyecan dolu dizisi Diriliş Ertuğrul'un 108. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanının ardından izleyiciler merak etmeye başladı.

Ertuğrul Bey'in yokluğunda kayı obası birbirine giriyor.''Turgut Alp ölecek mi'' sorusunun yanıtı özellikle sosyal medyada büyük merak konusu haline gelirken gelecek bölümde izleyiciyi heyecan dolu dakikalar bekliyor. Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm yeni fragmanı yayınlandı.


Diriliş Ertuğrul 107. son bölümde neler oldu?

Diriliş Ertuğrul'un yayınlanan son bölümünde Ertuğrul Bey'in en büyük düşmanlarından birisi olan Ares, hidayete gelerek Müslüman olmuştu. Bu sahne izleyenleri derinden etkilemişti.

Ertuğrul Bey, Alpleri ve Ares, bu sahnede obaya doğru yol alıyor. Ancak hiç beklemedikleri bir anda Sultan Aleaddin'in sağ kolu Aziz, Ertuğrul'u tutukluyor.

Ertuğrul'un tutuklanma nedeni ise Göktuğ'un ölümü. Bilindiği gibi geçtiğimiz bölümde Ertuğrul Bey, Ares'i kurtarmak için Emir Sadeddin'in sağ kolu Göktuğ'u öldürmüş, cesedide Sadeddin'e göndermişti. Sadeddin Köpek, bunu Sultan'a ileterek Ertuğrul'un tutuklanmasını istedi.

Bamsı, Turgut'un hain olduğunu iddia eder. Ancak bunların hepsi tamamen düzmecedir. Daha önceki bölümlerde Aslıhan, obada hainin olduğunu ve bunu en yakınlarda aranması gerektiğini söylemişti. Azez, Ertuğrul Bey'i Sultan Aleaddin'in huzuruna getirir. Turgut Alp ile Bamsı kavga ediyor. Peki Turgut Alp ölecek mi?

İşte Diriliş Ertuğrul'un yeni fragmanı:

#Diriliş Ertuğrul
#TRT
6 yıl önce