|

Kanser tedavisi gören Nuray Hafiftaş'ın son hali görüntülendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş'ın kanser tedavisi için devreye girmişti. Tedavisi devam eden Nuray Hafiftaş'ın hali görüntülendi. Sanatçının doktoru, 2-3 aylık bir süre sonrası tedavinin türüne karar vereceklerini açıkladı.

Yeni Şafak
11:41 - 5/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:01 - 5/02/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Kanser hastalığı ile mücadele eden Nuray Hafiftaş'ın tedavisi hastanede devam ediyor.
Kanser hastalığı ile mücadele eden Nuray Hafiftaş'ın tedavisi hastanede devam ediyor.

Ünlü Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş kalın bağırsağında başlayan kanserin karaciğerine sıçramasıyla yeniden tedavi görmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat telefon açarak tedavisiyle ilgilendiği Nuray Hafiftaş'ın son hali görüntülendi. Sanatçı dostlarının sık sık ziyaret ettiği ünlü şarkıcının son halinde iyi görünmesi hayranlarını sevindirdi.

2-3 aya belli olacak

Tedavisi devam eden ünlü sanatçının doktoru yaptığı son açıklamada "Şu anda Nuray Hanım'ın bünyesinin tolere edebileceği şekilde tedavi uyguluyoruz. Nasıl fayda göreceğini ise ara değerlendirmeler sonunda anlayacağız. Yaklaşık iki buçuk, üç ay sonra genel bir değerlendirme yaparak hangi seri tedaviyle devam edeceğimize karar vereceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Nuray Hafiftaş kimdir?

Nuray Hafiftaş, 8 Ağustos 1964 yılında Çıldır'da doğdu. İlkokulu Taksim'de okudu. İTÜ Devlet Konservatuarı'nı bitirdikten sonra İstanbul Belediye Konservatuarı İcra Heyetinde 4 yıl kadrolu devlet sanatçısı olarak çalıştı.

Aynı yıllarda İstanbul Radyosu'nda da sözleşmeli sanatçı olarak 4 yıl çalıştı. Şimdiye kadar birçok albüm çıkaran sanatçının 100'ü aşkın söz ve bestesi kendisine ait olan eserleri var.

Bunlardan "Ayrılık Nikahı", "Yalan Dünya" ve "İsyan Ediyorum"u Kibariye, "Hasret" ve "Gurbet"i ise İzzet Yıldızhan okudu. Sanatçının son albümünde ise kendisine ait Be Hey Gafil ve "Yavrular isimli iki bestesi bulunuyor.

Star Prodüksiyon etiketiyle piyasaya çıkan 'Yazı Bir Dert Kışı Bir Dert' isimli son albümünün prodüktörlüğünü Yusuf Savaş üstlendi. 12 eserden oluşan bu albüm yaklaşık dört yıl aradan sonra çıktı.

#Nuray Hafiftaş
#Sanatçı
#Türk Halk Müziği
#Kanser
6 yıl önce