'Uçağa alamayız' dediler: Köpeğini tuvalette boğarak öldürdü

13:40, 22/03/2025, Cumartesi
Diğer
'Uçağa alamayız' dediler: Köpeğini tuvalette boğarak öldürdü
Arşiv

ABD Orlando'da uluslararası uçuşa köpeği alınmayan bir kadın, havaalanının tuvaletinde köpeğini boğarak öldürdü. Köpeğiyle girdiği tuvaletten tek başına çıkan kadın, tutuklandı. Ölü köpeği, temizlik görevlileri çöp konteynerinde buldu.

ABD'de 57 yaşındaki Alison Lawrence, köpeğini "zalimce öldürmekle" suçlanıyor. İddianameye göre Lawrence, 16 Aralık 2024 tarihinde Kolombiya'ya uçmak üzere Tywinn ile birlikte Orlando'nun uluslararası havaalanına gitti. Orlando polisinin iddiasına göre, evraklarla ilgili sorunlar Lawrence'ın evcil hayvanını uluslararası bir uçuşta yanında götürmesini engelledi. The Guardian'ın haberine göre güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre; bir hava yolu temsilcisiyle birkaç dakika konuştuktan sonra Lawrence, köpeğiyle birlikte tuvalete girdi.


Sokak köpekleri kız çocuğunu güpegündüz öldürdü: Bakkala gitti geri dönmedi
Gündem
Sokak köpekleri kız çocuğunu güpegündüz öldürdü: Bakkala gitti geri dönmedi


KÖPEKLE GİRDİĞİ TUVALETTEN TEK BAŞINA ÇIKTI


İddiaya göre 20 dakikadan kısa bir süre sonra tuvaletten köpeği olmadan çıktı. Raporlara göre Lawrence, kısa süre sonra terminale yeniden girdi ve Kolombiya'ya gitti. Ardından bir temizlik görevlisi, kadını tuvalette, zeminindeki su ve köpek mamasını temizlerken gördü. Çalışan daha sonra ölü köpeği bir çöp konteynerinde buldu ve amirine bildirdi.


Otopside, köpeğin boğularak öldüğü tespit edilirken, yetkililer bu olayı "zalimce bir ölüm" olarak nitelendirdi. Şu an ağır suçlamalarla karşı karşıya olan Lawrence'ın yargı süreci merakla bekleniyor.


Havalar ısındı: Hatay'da yılanlar yaşam alanlarında görülmeye başlandı
Gündem
Havalar ısındı: Hatay'da yılanlar yaşam alanlarında görülmeye başlandı

Başlıklar :abdköpekcinayet
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026