|

Vitrindekiler

00:00 - 14/10/2007 Pazar
Güncelleme: 00:51 - 14/10/2007 Pazar
Yeni Şafak
Vitrindekiler
Vitrindekiler
Fonksiyonellik ön planda

Trençkotlar; gri, bej, siyah, kırmızı, lacivert, kahve ve ekru olmak üzere bol renk alternatifleriyle koleksiyonda yer buldu. Faik Sönmez, trençkotta fonksiyonelliğe de önem verdi. Bu sebeple teknolojik kumaşlar kullandı. Kruvaze ve bol apoletli klasik modeller, kırıştığı takdirde anında, ütülenmiş kadar düzgün bir şekle dönüşen kumaşlarla üretildi. Günlük kullanıma uygun modeller ise su itme özelliği bulunan kumaşlarla tasarlandı.


İstikbal'den özel bir tasarım: Riviera

Kadifenin asaletini, kahve ve kremin mükemmel uyumunu göz dolduran bir tasarımla birleştiren İstikbal, son ürünü Riviera ürün grubu ile salonlarda şıklığın en güzel halini yansıtıyor. Maxi takım ve deluxe takım olarak iki ayrı tasarımdan oluşan Riviera, krem ve kahverenginin mükemmel renk bütünlüğünü sunuyor. İki adet üçlü koltuk ve iki adet berjer ile her tür mekana rahatça uyum sağlayabilen Riviera, ayrıca geniş oturma alanı ve kumaş dokusunun yumuşaklığı ile salonlarda konforu doyasıya yaşatıyor.


Magnum Çikolata tüm Türkiye'de

Dondurma sektörünün liderlerinden Algida, toplam 6 farklı çeşit Magnum Çikolata'yı tüm Türkiye'de satışa sundu. Magnum'un tutku yaratan çikolatasını “%100 Magnum Çikolata” iddiasıyla tüketiciye sunduklarını söyleyen Algida yetkilileri, ürünü İtalya, İspanya, Portekiz ve Avusturya'dan sonra Türkiye'de tüketici ile buluşturduklarını açıkladılar. Magnum'un çikolatası geçtiğimiz yıl sadece İstanbul, İzmir ve Ankara'da satışa sunulmuştu.


Sanduz ile hediye arayışına son

Doğum günleri, yıl dönümleri, mezuniyet törenleri, düğünler veya hayata dair en özel anların ölümsüzleştirilmesi ve ömür boyu saklanabilmesi için, orijinal hediye arayışları “Sanduz” ile son buluyor. Özel günlerde kişiye özel çözümler ile sevdiklerine hediye arayanlar için tüm imkanları sunan Sanduz'un, fotoğraflardan oluşturulan ve her zevke göre farklı tasarlanabilen ürün seçenekleri büyük ilgi görüyor.Sanduz ile, posterlerden kitap albümlere, takvimlerden şapkalara, afişlerden puzzlelara, mücevher kutusu, kupa, mum, iskambil kartı, t-shirt ve mousepad'lerden bardak altlıklarına kadar 70 ayrı özel ürün eğlenceli ve kolay bir şekilde kolaylıkla tasarlanabiliyor.



17 yıl önce