|

3 yıldız önerdi

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, defansta revizyon yapmak isteyen siyah-beyazlı kulübe kendi takımından Gago ve Garay ile Benfica'nın Brezilyalısı Luisao'yu önerdiği bildirildi. Beşiktaş asbaşkanı Serdal Adalı'nın da takımda İnter'in Brezilyalı defans oyuncusu Maicon'u görmek istediği, ancak yüksek bonservis bedeli nedeniye transferin çok zor olduğu ifade edildi.

Engin Albayrak
00:00 - 17/04/2011 Pazar
Güncelleme: 00:18 - 17/04/2011 Pazar
Yeni Şafak
3 yıldız önerdi
3 yıldız önerdi

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ile yaptığı görüşmeyle ilgili olarak, "Beşiktaş ve oyuncularıyla ilgili 2 görüşme yaptık. Muhakkak ondan aldığımız güzel bilgileri hem hocamızla, hem yönetici arkadaşlarla paylaşarak değerlendireceğiz. Mourinho değerli önerilerde bulundu" diye açıklamasından neler konuşulduğu ortaya çıkmaya başladı. Gelecek sezon için teknik direktör arayan siyah-beyazlı takıma öncelikli olarak Porto'yu çalıştıran Andre Villar Boas'ı öneren ünlü çalıştırıcının, başkan Demirören'in 'özellikle defansif futbolcu konusunda yardımcı olmasını istediği' için üç isim verdiği öğrenildi. Mourinho'nun başkan Yıldırım Demirören'e kendi takımı Real Madrid'de forma giyemeyen Fernando Gago ile Ezeuiel Garay ve Benfica'nın Aolteo Luisao'yu önerdiği bildirildi. Gelecek sezon savunmada sıkıntı yaşamak istemeyen Beşiktaş, Ferrari ve Sivok ile yollarını ayırmayı planlarken, Ersan'ın Adana'dan bonservisini almayı ve Kayseri'den Serdal Kesimal'ı da transfer etmeyi istiyor.

ADALI'NIN MAİCON RÜYASI

Diğer yandan siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın İnter'in ünlü defans oyuncusu Maicon'u istediği öğrenildi. İtalyan ekibinde forma giyen ünlü futbolcu için nabız yoklayan Adalı'nın yüksek bonservis bedeli nedeniyle bu transferin gerçekleşmesinin zor olduğunu bildirdiği ifade edildi. 30 yaşındaki Brezilyalı oyuncu dünyanın en iyi sağ beki olarak gösterilirken, kendisiyle Real Madrid de ilgileniyor.


Quresma kupada sahne almaya hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapayan Beşiktaş'ta gözler Gaziantepspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçına çevrildi. Siyah-beyazlılar, izin yapmadan bu maçın hazırlıklarına başlarken sakatlıkları geçen Quaresma ile Ekrem takımla çalıştı. Antrenmana tedavilerine devam edilen Ferrari ve Ersan ile bel ağrısı bulunan Fernandes katılmadı. Guti ise tedavisinin ardından takımla birlikte koşu yaptı. Beşiktaş bu sabah yapacağı antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürecek. Guti'nin Gaziahtep'e karşı oynamasının zor olduğu, Quaresma'nın ise oynayabileceği açıklandı. Bu arada Beşiktaş, bu sezon ligde üst üste kazanmaya hasret kalırken teknik direktör Tayfur Havutçu da istikrarsızlığa çare olamadı. Öte yandan Beşiktaş'ın efsane isimlerinden, Baba lakaplı Hakkı Yeten, ölümünün 22. yılında anıldı.


10 milyon euroyu getir Almeida'yı al

Beşiktaş yönetimi menajerlere Portekizli Hugo Almeida'yı satabileceğini bildirdi. Yönetim, yıldız oyuncunun menajeri Ahmet Bulut ve Jorge Mendes ile yaptığı görüşmede gelecek 10 milyon Euro ve üzeri teklifleri kabul edebileceklerini söyledi. Siyah-beyazlılar Almeida'yı istenilen rakama satarsa gelecek yıl en az bir forvet almayı planlıyor. Yönetim diğer yandan Fernandes'i de geri gönderecek.


13 yıl önce