|

Berke Özer, Galatasaray derbisinde oynayacak mı?

Fenerbahçe’de belindeki ağrıları nedeniyle Ümit Milli Takımı kadrosundan çıkartılan kaleci Berke Özer’in sakatlığının ciddi olmadığı ve 21 Kasım’daki Galatasaray derbisinde kaleyi koruyacağı belirtildi.

Haber Merkezi
10:04 - 12/11/2021 Cuma
Güncelleme: 10:09 - 12/11/2021 Cuma
Yeni Şafak
Berke Özer, sakatlığı nedeniyle Ümit Milli Takım kadrosundan çıkarılmıştı.
Berke Özer, sakatlığı nedeniyle Ümit Milli Takım kadrosundan çıkarılmıştı.

Fenerbahçe’de gözler genç kaleci Berke Özer’in üzerinde. Sarı-lacivertli formayla ilk kez Galatasaray maçına çıkacak olan ve performansıyla eleştirilen genç kaleci derbiye zihinsel olarak hazır hale gelmeye çalışıyor.

Milli takım kadrosundan çıkmıştı

Belindeki ağrıları nedeniyle Ümit Milli Takımı kadrosundan çıkartılan 21 yaşındaki kaleci, derbide psikolojik açıdan yapması gerekenler ve maç içindeki oluşabilecek her ihtimale detaylarıyla hazırlanıyor. Oynadığı maçlarda yediği golleri izleyerek, hatalarından ders çıkarmaya çalışan Berke Özer, kaleci antrenörüyle birlikte nasıl pozisyon alması gerektiğinden, oyun kurmasına kadar bütün varyasyonları tek tek çalışıyor. Teknik direktör Vitor Pereira önderliğindeki teknik ekip de genç kaleciyle konuşup Galatasaray derbisinin öneminden bahsediyor.

  • Performansı düşündürüyor
  • Kaleci Berke Özer’in Galatasaray derbisi öncesi performansı düşündürüyor. Forma giydiği maçlarda yüzde 43 gibi oldukça düşük bir kurtarış yüzdesine sahip olan genç file bekçisi, kalesine gelen 7 şuttan 3’ünü kurtarabildi. Berke Özer, Galatasaray mücadelesinde iyi performans göstererek, kendini göstermek istiyor.

#Fenerbahçe
#Berke Özer
#Galatasaray
2 yıl önce