|

Bernd Schuster hedef tahtasında

Beşiktaş yönetimi Alman hoca ile görüşerek kötü gidişe son vermesini isteyecek

Engin Albayrak
00:00 - 18/10/2010 Pazartesi
Güncelleme: 00:57 - 18/10/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Bernd Schuster hedef tahtasında
Bernd Schuster hedef tahtasında

Beşiktaş'ta teknik direktör Bernd Schuster, Manisaspor maçına çıkardığı kadro ve yaptığı taktik hatalar nedeniyle hedef tahtası oldu. Alman çalıştırıcı rotasyon yapacağı maçları yanlış seçip, oyuncuları da zora sokması nedeniyle eleştirilirken, yönetim Schuster'den çözüm bulmasını isteyecek. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı sezonu erken açtıkları için düşüşe geçtiklerini belirterek, “Manisa maçında buna bir de hakem hataları eklenince sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Hocamızla konuşacağız ve gerekli önlemleri almasını isteyeceğiz. Bir an önce toparlanarak eski günlerimize döneceğiz” diye konuştu. İletişimden Sorumlu yönetici Mete Düren her takımın inişli çıkışlı dönemi olduğunu belirterek, “Önemli olan bu süreci çabuk bir şekilde en az hasarla atlatmak” dedi.


'Kötü oynayan formayı unutsun'

Beşiktaş ara vermeden Porto hazırlıklarına başlarken, Schuster futbolcuları fırçaladı. Alman hoca, "Defans çok hata yaptı. Orta saha oyuna katkı yapmadı. Üst üste Porto ve Kayseri maçları var. Sisteme uyum sağlamayan formayı unutsun" dedi.


Ferrari'den yine kötü haber geldi

Müzmin sakat Ferrari'den yine kötü haber. İtalyan futbolcunun sol üst arka adalesinde ödem olduğu ve 3 haftaya yakın bir süre görev yapamayacağı belirtilirken, sol ayak bileğinde ödem olan Holosko Porto maçına yetiştirilmeye çalışılacak.


Zemin düzeldi Kartal bozuldu

İnönü Stadı'nın kötü zemini yenilenirken sezona fırtına gibi giren Beşiktaş ise üst üste 2. yenilgisini aldı.



14 yıl önce