|

El Kabir'in vedası taraftarların tepkisini çekti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde ayrılık yaşandı. Başarılı futbolcu El Kabir, Ankaragücü'nden ayrıldığını açıkladı.

Yeni Şafak
23:51 - 7/03/2019 Perşembe
Güncelleme: 23:57 - 7/03/2019 Perşembe
Yeni Şafak
El Kabir, Ankaragücü'nde uzun süredir forma giyemiyordu.
El Kabir, Ankaragücü'nde uzun süredir forma giyemiyordu.

Ankaragücü'nün Faslı oyuncusu El Kabir, takıma veda etti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan El Kabir burada yaşadıklarından dolayı teşekkür etti. El Kabir'in özellikle İsmail Kartal ve Bayram Bektaş'a teşekkür etmesi dikkat çekti.

El Kabir'in verdiği veda mesajını sarı-lacivertli taraftarlar büyük tepki gösterdiler. Oyuncuya ağır hakaretler yapılırken, bir daha Ankara'ya bile gelmemesi istendi.

İşte El Kabir'in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama;
  • "Değerli Ankaragücü ailesi, artık birbirimizden ayrılma vakti geldi. Herşeyin bir sonu vardır ama sizinle olan güzel anılar herzaman yanımda kalacaktır. Bana gösterdiğiniz sevgi nadir görülen birşeydir ve bunu kalbimin içinden gelerek söylüyorum. Yeni dersler öğrendim ve yeni arkadaşlar edindim bunun için teşekkürler. Taraftarlarımıza, takım arkadaşlarıma ve sağlık ekibine herşey için teşekkür etmek istiyorum. Özellikle İsmail Kartal, Bayram Bektaş ve ekiplerine teşekkür etmek istiyorum bana güvendikleri ve herzaman bana destek oldukları için. Hayatım boyunca unutmam."


#El Kabir
#Ankaragücü
5 yıl önce