|

'Fatih Terim hakemin yüzüne tükürdü' iddiası

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in dünkü derbi mücadelesi sonrası hakem Fırat Aydınus'un yanına gelerek yüzüne tükürdüğü öne sürüldü.

Yeni Şafak
10:58 - 3/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:22 - 3/11/2018 Cumartesi
Diğer
Fatih Terim, Fırat Aydınus'a tepki gösterdi.
Fatih Terim, Fırat Aydınus'a tepki gösterdi.

Olaylı biten Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası gündem olacak bir iddia ortaya atıldı. Maçın bitiş düdüğünün çalması ile birlikte sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim, hakem Aydınus'un yanına koşmuştu.

Fotomaç'ın iddiasına göre Terim, hakem Aydınus'un yüzüne tükürdü. Tecrübeli teknik adam maç sonunda verdiği röportajda hakem Aydınus'a sert sözlerle yüklenmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

  • Koca Galatasaray kulübünün hakkını kimseye yedirmeyiz. Hakkımı helal etmiyorum hiçbir şekilde. Havale edeceklerim koruyacaklarına ve hiçbir şey yapmayacaklarına göre onları da Allah'a havale ediyorum. VAR'da geçen hafta Barış Şimşek var, bu hafta da o var. VAR'ın profesörü demek ki. Geçen hafta Muğdat'a yapılan darbeyi görmeyeceksin, bu hafta yine VAR hakemi olacaksın. Fırat Aydınus, arkadaşlarıyla beraber, artı VAR ile beraber, Yusuf Namoğlu ile beraber, bu maçı bu hale onlar getirdi.


#Fatih Terim
#Fırat Aydınus
5 yıl önce