|

Galatasaray çıkış arıyor

Süper Lig’de 4 haftadır kazanamayan sarı-kırmızılı takım, evinde Göztepe’yi konuk edecek. Sırasıyla Kasımpaşa ve Trabzonspor’la berabere kalan, Alanyaspor ve Kayserispor’a yenilen Aslan, İzmir ekibi karşısında galibiyet arayacak.

Umut Yılmaz
02:50 - 26/09/2021 Pazar
Güncelleme: 02:54 - 26/09/2021 Pazar
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray, sahasında Göztepe’yi konuk edecek. Son 4 haftadır galibiyete hasret kalan sarı-kırmızılı takım, sahaya üç puan parolasıyla çıkacak ve İzmir ekibi karşısında kötü gidişata ‘dur’ demeye çalışacak. GZT Giresunspor ve Hatayspor galibiyetleriyle lige hızlı bir giriş yapan Galatasaray, Kasımpaşa ve Trabzsonpor ile berabere kaldıktan sonra Alanyaspor ve Kayserispor’a yenildi. Galatasaray’da sakatlıkları süren Sacha Boey ve Arda Turan, Göztepe karşılaşmasının kadrosuna yer almayacak. Ayrıca aldığı 8 maçlık cezası henüz bitmeyen Marcao da takımını yalnız bırakacak. Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele 19.00’da başlayacak. Karşılaşmada hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Hakan Yemişken yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemlik görevini ise Mustafa Kürşad Filiz üstlenecek.

DİNLENENLER DÖNÜYOR

Yoğun maç programı nedeniyle son oynanan Kayserispor maçında kadroya alınmayan Halil Dervişoğlu, Alexandru Cicaldau ve Berkan Kutlu, Göztepe karşılaşmasıyla birlikte ilk 11’e dönüyor. Kayseri deplasmanında istenilen performansı ortaya koyamayan Mustafa Muhammed, Taylan Antalyalı ve Sofiane Feghouli için ise kulübe yolu gözüktü. Ayrıca Kayserispor karşısında yedek soyunan Kerem Aktürkoğlu ve Olimpiu Morutan da formasına kavuşacak. Teknik ekip, Oğulcan Çağlayan ve Emre Kılınç’ın yerine bu iki isme kanatlarda forma şansı verecek. Ayrıca stoper bölgesinde Alpaslan Öztürk’ün yerine Luyindama görev yapacak.

MUSTAFA MUHAMMED'E KAPIMIZ AÇIK

Zamalek Başkan Yardımcısı Muhammed El-Etreby, G.Saray’ın satın alma opsiyonunu devreye almadığı Mustafa Muhammed’in geri dönüşüne sıcak baktıklarını söyledi. Mısır ekibinin yöneticisi, “G.Saray oyuncuyu istiyorsa, Aralık sonuna kadar ödemeyi yapmalı. Yoksa Mustafa Muhammed’a kapımız açık” diye konuştu.

#Galatasaray
#Süper Lig
#Göztepe
3 yıl önce