|

Pehlivanlar dizi oyuncusu oldu

Karamürselli ünlü pehlivanlar er meydanlarından sonra kamera karşısında da terlediler.

EFKAN BUCAK - YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 27/01/2014 Monday
Güncelleme: 14:34 - 27/01/2014 Monday
Yeni Şafak
Pehlivanlar dizi oyuncusu oldu
Pehlivanlar dizi oyuncusu oldu

Karamürsel Levent Erdoğan Yağlı Güreş Kulübü'ne bağlı olarak spor hayatlarını sürdüren pehlivanlar Kaan Kaya, Burak Kaya ve Semih Turgut, 'Bir Yusuf Masalı' dizisi için kamera karşısında geçti. Kaan Kaya'nın baş zabiti canlandırdığı dizi de Burak Kaya ve Semih Turgut baş zabitin askerleri rolünde.

İki yıldır başpehlivanlık kategorisinde mücadele eden Kaan Kaya, İzmit'teki çekimlerin bir gün sürdüğünü belirterek, "Daha önceden da kamera deneyimimiz var, bu işe giderek alışıyoruz. Benim dizide, bağlı olduğum paşayı canlandıran Tarık Ünlüoğlu ile diyaloğum da var. Bildiğiniz gibi kendisi değerli bir sanatçı ve bana da çok yardımcı oldu" dedi.

Osmanlı Tokadı'nda da oynadılar

Çekimlerde zorlanmadığını belirten genç sporcu, "Benim sahnelerimi çekerken zorlanmadık. Elbette provalar, ses alımı, ışık ayarlanması derken çekimler çok uzuyor ancak bizim çekimlerde hiç hata olmadı" dedi.

Daha önce 'Osmanlı Tokadı' dizisinde kendi meslekleri pehlivanlığı icra eden Karamürselli pehlivanlar kameraya giderek ısındıklarını ve oyunculuktan keyif aldıklarını dile getirdiler.

Kaan Kaya, Burak Kaya ve Semih Turgut'un oynadığı bölüm İki hafta sonra yayınlanacak.

10 years ago