|

Rıdvan Dilmen'in Ali Palabıyık sözleri sosyal medyada gündem oldu

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Denizlispor-Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık'ın yönetimini sert sözlerle eleştirdi. Dilmen, "Denizlispor son pasları yanlış attı, Ali Palabıyık'a atsaydı o kaçırmazdı" dedi.

09:58 - 7/12/2020 Pazartesi
Güncelleme: 10:16 - 7/12/2020 Pazartesi
Diğer
Rıdvan Dilmen
Rıdvan Dilmen

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Denizlispor'u 2-0 mağlup etti. NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, karşılaşanın ardından mücadelenin hakemi Ali Palabıyık hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

"Fenerbahçe Ali Palabıyık'ı yendi"

Fenerbahçe'nin Denizlispor'u değil, Ali Palabıyık'ı 2-0 yendiğini söyleyen Dilmen, şu ifadeleri kullandı;

  • "Ben hakemin niyetini gördüm. Söylediğimin verilen verilmeyen penaltılarla alakası yok. Bir hakem sertliğe izin veriyorsa orada anlarsın zaten. Sert oynayan benim takımımsa daha da sert oynarım. Ali Palabıyık'ın Altay'a (Bayındır) 'O kadar kötü yönettim ki Allah'tan sen varsın' demesi lazım. Denizlispor'un hatası da şu oldu; son pasları yanlış adama attılar, Ali Palabıyık'a atsalardı yapıştırırdı."
"Görmediği pozisyona penaltı verdi"
  • "Sertliklere müsaade eden hakem 90'a doğru görmediği pozisyona penaltı verdi. Gidip bir de baktı ya... Ben VAR hakemi Arda Kardeşler'in yerinde olsam, 'Gelme sakın zaten rezil kepaze olduk daha da rezil olmayalım' derdim."
#Fenerbahçe
#Rıdvan Dilmen
#Denizlispor
#Ali Palabıyık
3 yıl önce
default-profile-img