|

Selçuk İnan''ı Liverpool istiyor

Nuri Şahin ve Joe Allen transferlerinden istediği verimi alamayan Brendan Rodgers''in isteği doğrultusunda milli yıldızın transferi için nabız yoklanacak

.
00:00 - 25/08/2013 Pazar
Güncelleme: 22:37 - 24/08/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Selçuk İnan''ı Liverpool istiyor
Selçuk İnan''ı Liverpool istiyor

Transfer dönemi boyunca adı G.Saray''ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz ile anılan Liverpool kulübü, kancayı sarı-kırmızılı takımın bir başka yıldızına taktı. İngiliz basınında yer alan haberlerde yıldız futbolcunun teknik direktör Brendan Rodgers tarafından takip edildiği belirtildi. Orta sahayı kaliteli bir isimle takviye etmeye çalışan Rodgers''in Selçuk''u kurtarıcı olarak gördüğü, yönetime bu yönde bir rapor sunduğu ifade edildi.

YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Geçen sezon Nuri Şahin ve Joe Allen transferlerinden istediği verimi alamayan Kuzey İrlandalı antrenörün, bu sezon da en büyük hedefi olan Henrikh Mkhitaryan''ı Alman Bundesliga ekibi Borussia Dortmund''a kaptırması sonrasında alternatiflerin azaldığına vurgu yapıldı. Selçuk İnan''ı mercek altına alan Rodgers''in isteği üzerine yakın zamanda Galatasaray''ın kapısının çalınacağı kaydedildi.

GALATASARAY''IN VAZGEÇİLMEZİ

Liverpool''un transfer listesinde Selçuk İnan''ın yanı sıra Ajax''ın yetenekli oyuncusu Christian Eriksen''in de olduğu kaydedilirken bu oyuncunun Juventus''a yakın olduğu, bu durumda Selçuk İnan''ın kuvvetli aday olduğu vurgulandı. Ancak aynı haberlerde Selçuk İnan''ın G.Saray için vazgeçilmez olduğu, bu oyuncuyu takımından koparmanın şu an itibariyle maddi güçle de sağlanamayacağı detay olarak aktarıldı.

SNEİJDER kadroya giremiyor
ısrarla Dünya Kupası''nı istiyor

Galatasaray''da sezona iyi başlamasına rağmen milli takım kadrosunda kendisine bir türlü yer bulamayan Wesley Sneijder, sevdasından vazgeçmiş değil. Ülkesi basınına konuşan Hollandalı yıldız, teknik direktör Van Gaal tarafından Portekiz ile oynanan hazırlık maçının ardından Estonya ve Andorra kadrolarında yer almamasına rağmen Dünya Kupası için umutlu konuştu. Sneijder, ''İyi ber şekilde devam etmek ve fit olmak istiyorum. Daha sonra Dünya Kupası için bekleyeceğim. Kendimi yeniden gösterirsem Milli Takım''da yer alacağım'' dedi.

Elmander''e Ada''da ilk maçında tepki

G.Saray''dan Norwich City''e kiralanan Elmander, dün yeni takımıyla çıktığı ilk maçında tepkilere maruz kaldı. Hull City''e karşı 66. dakikada oyuna giren İsveçli golcü, sergilediği kötü performansla taraftarlardan tepki aldı. Sosyal medyada da Elmander''e daha ilk maç olmasına rağmen ağır eleştiriler vardı.


11 yıl önce