|

Sivas umuda uçtu

Kırmızı-beyazılar, İntertoto Kupası'nda Karadağ'ın Grbalj takımı ile yarın oynayacağı maç için dün bu ülkeye gitti.

00:00 - 4/07/2008 Cuma
Güncelleme: 01:54 - 4/07/2008 Cuma
Yeni Şafak
Sivas umuda uçtu
Sivas umuda uçtu

UEFA İntertoto Kupası 2. tur ilk maçında Karadağ'ın OFK Grbalj takımı ile karşılaşacak olan Sivas- spor, Karadağ'a gitti. İntertoto maçları nedeniyle sezonu 9 Haziran'da Sivas'ta açan ve 23 Haziran'dan beri de Kartepe'de kamp yapan Sivasspor, İntertoto Kupası'nda Grbalj takımı ile yarın deplasmanda oynayacağı maç için hazırlıklarını tamamladı. Sivasspor, rövanş için avantaj arayacak.

HAKEM PORTEKİZLİ

Sivasspor ile Grbalj arasında yapılacak maçı Portekiz'den Jorge Sausa yönetecek. Sausa'nın yardımcılıklarını Serafim Baia Nogueira ve Alfredo Augusto Fernandes Braga yapacak. Rövanj maçında ise Ukrayna Futbol Federasyonu'dan Igorj Ishchenko düdük çalacak. Ishchenko'nun yardımcıları ise Sergiy Sobotyuk ve Oleksandr Shamych olacak.


'Tarihi bir gün'

Karadağ yolculuğu öncesi açıklamada bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, İnter-Toto kupasının önemine değinerek, “Sivasspor için tarihi bir gün' dedi. UEFA'ya katılmayı başarmak istediklerini belirten Uygun, bir de müjde verdi: “Yabancı bir forvetle anlaştık. Pazartesi imza atacak.'


16 yıl önce