|

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin istediği Alpaslan Öztürk'ü transfer ediyor

Trabzonsporlu Guilherme, Göztepe ile her konuda anlaşma sağlarken, bordo-mavililer de İzmir ekibinin başarılı oyuncusu Alpaslan Öztürk'ü kadrosuna katmak istiyor. Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Alpaslan Öztürk'te Trabzonspor forması giymek istiyor.

13:10 - 30/09/2020 Çarşamba
Güncelleme: 13:21 - 30/09/2020 Çarşamba
DHA
Alpaslan Öztürk, bu sezon ilk 3 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.
Alpaslan Öztürk, bu sezon ilk 3 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.

Süper Lig'de 4. hafta karşılaşmasında cumartesi günü sonuncu sırada yer alan son şampiyon Medipol Başakşehir'e konuk olacak Göztepe transferde hareketli günler geçiriyor.

Göztepe Guilherme ile imzalıyor

Sarı-kırmızılılar Trabzonspor'la yollarını ayırıp, geçen cuma günü İzmir'e gelen Brezilyalı orta saha oyuncusu Guilherme ile her konuda anlaştı. İzmir'de sağlık kontrolünden geçen deneyimli oyuncuya ev dahi tutuldu. Guilherme'nin Trabzonspor'dan bir miktar alacağı olduğu ve parasını tahsil eder etmez Göztepe ile resmi sözleşme imzalayacağı açıklandı.


Alpaslan Öztürk'ü Fenerbahçe istedi, Trabzonspor alıyor

Göztepe'de transferin en gözde oyuncularından biri olan Alpaslan Öztürk'ün ise Trabzonspor'a gideceği iddia edildi. Bordo-mavili kulübün 26 yaşındaki oyuncu için Göztepe'nin kapısını çaldığı ve tarafların anlaşmak üzere oldukları bildirildi. Alpaslan'ın da Başkan Mehmet Sepil'e Trabzonspor formasını giymek istediğini söylediği ileri sürüldü. Bu transferin de hafta sonuna kadar netleşmesi bekleniyor.

  • Göztepe forması giyen Alpaslan Öztürk'ü, Fenerbahçe'de kadrosuna katmak istemiş fakat daha sonda Tisserand ve Lemos transfer edilmişti.

#Trabzonspor
#Fenerbahçe
#Alpaslan Öztürk
#transfer
#Göztepe
#Guilherme
4 yıl önce