|

Trabzonspor'a dev sponsor

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta önceki günlerde yaptığı açıklamada sponsorluk görüşmelerinin son aşamaya geldiğini ifade etmişti. Bordo mavililerin yeni sezon için anlaşmaya vardığı dünyaca ünlü firmaların isimlerinin belli olduğu öne sürüldü.

Yeni Şafak
14:31 - 23/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:40 - 23/06/2016 Perşembe
Diğer
Trabzonspor'un sponsorluk için iki büyük firma ile anlaştığı öne sürüldü.
Trabzonspor'un sponsorluk için iki büyük firma ile anlaştığı öne sürüldü.

Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta'nın geçtiğimiz gün yaptığı dünyaca ünlü sponsor açıklamasındaki firmaların ünlü havayolu şirketi Fly Emirates ve ünlü Katarbankası QBN oldukları belirtildi.



Trabzonspor'un maddi sıkıntıyı sponsor destekleri ile aşmaya çalıştığı uzun süredir biliniyordu. Muharrem Usta, bordo mavili camiayı ayağa kaldırmak için ilk hamlelerinin sponsorluk anlaşmaları olacağını ifade etmişti. Sporcope'un haberine göre; Usta'nın görüşmeler gerçekleştirdiği sponsorluk anlaşmalarının dünyaca ünlü havayolu şirketi Fly Emirates ve ünlü Katar bankası QBN olduğu aktarıldı.



Resmi açıklamaların önümüzdeki günlerde yapılacağı ve Trabzonspor'un bu anlaşmalardan önemli gelirler elde edileceği belirtiliyor. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın önceki günlerde sponsorlukla attığı tweet taraftarlar arasında heyecan yaşatmıştı.









#Trabonspor
#Akyazı
#Muharrem Usta
8 yıl önce