Tutuklanan MHK Başkanı Gündoğdu görevinden istifa etti: Peş peşe ayrılıklar duyuruldu
23:18, 03/10/2026, CumartesiG: Güncelleme: 23:53, 03/10/2026, Cumartesi
IHA

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ve üye Sebahattin Şahin görevlerinden istifa etti
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada tutuklanan MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ile adli kontrolle serbest bırakılan üye Sebahattin Şahin görevlerinden istifa etti.
Ferhat Gündoğdu MHK Başkanlığı görevinden istifa etti. Gündoğdu'nun istifa dilekçesi avukatları tarafından TFF'ye iletildi.
Avukatlarının açıklaması şu şekilde:
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan soruşturma kapsamında, İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliğince, Görevi Kötüye Kullanma ve Tehdit suçları yönünden savcılığın tutuklama talebi reddedilmiş, Kişisel Verilerin Kaydedilmesi suçu yönünden ise tutuklama tedbirine başvurulmuştur. Adli süreç, vekilleri olarak tarafımızca titizlikle takip edilmekte olup, müvekkilin masumiyetine ve yakın zamanda özgürlüğüne kavuşacağına inancımız tamdır. Bununla birlikte; Türkiye Futbol Federasyonu'nun devam eden soruşturma sürecinde yıpratılmaması, adli sürecin işleyişine zarar gelmemesi adına, müvekkilimiz Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı görevinden 03.10.2026 tarihi itibarı ile istifa etmiş ve istifa dilekçesi tarafımızca Türkiye Futbol Federasyonu'na iletilmiştir.
MHK üyesi Şahin de görevinden istifa etti
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Merkez Hakem Kurulu (MHK) soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılan MHK üyesi Sebahattin Şahin, görevinden istifa etti.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen MHK soruşturması sürüyor. Bu kapsamda, gözaltına alınan ve sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılan MHK üyesi Sebahattin Şahin, görevinden istifa etti. Şahin, istifa dilekçesinde "Gördüğüm lüzum üzerine MHK üyeliğinden istifa ediyorum. Gereğini arz ederim" ifadelerine yer verdi.

Spor
Serdal Adalı için ibra oylaması yapıldı: İşte sonuç

Spor
TFF'den yeni MHK açıklaması: Hakem atamalarını yapacak isimler duyuruldu

Spor
Serdal Adalı’dan MHK çıkışı: "Lider olmamızı geciktirdiler"








