11:20, 26/11/2024, SalıG: Güncelleme: 11:30, 26/11/2024, Salı

Hatay'da fırtınadan dolayı çatılar uçtu: Vatandaş saniyelerle kurtuldu

Hatay’da meteorolojinin uyardığı şiddetli fırtına ve yağış, kentte yaşamı olumsuz etkiledi. Antakya’nın Serinyol Mahallesi’nde yaşanan fırtına nedeniyle binaların metal çatıları yerlerinden söküldü. Çatıların uçtuğu sırada yoldan geçen vatandaşlar, büyük tehlike atlatarak kendilerini son anda kurtardı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, bir vatandaşın üzerine doğru gelen çatıdan koşarak uzaklaştığı anlar dikkat çekti. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, beş araçta maddi hasar meydana geldi.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026