10:45, 26/06/2026, Cuma

Kaçırılan İBB yöneticisi Erhan Karaal soruşturması: Gözaltına alınan 10 zanlı adliyede

İBB Kültür AŞ Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal'ın kaçırılmasına ilişkin yürütülen soruşturmada yakalanan 10 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturmada gözaltı sayısı yeni operasyonlarla arttı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür AŞ Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal'ın Maltepe'de kaçırılmasına ilişkin yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında yakalanan 10 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sürdürülen soruşturmada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu gözaltına alınan şüphelilerin adliyedeki işlemleri başladı.SORUŞTURMA GENİŞLETİLDİ

Karaal'ın Maltepe'de kaçırıldığı ihbarı üzerine başlatılan soruşturmada, polis ekipleri mağdurun bulunması ve şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma yürütmüştü. Yapılan operasyonlarda Karaal, Tuzla'daki bir inşaat alanında sağ olarak bulunmuştu.

Soruşturmanın ilk aşamasında olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 12 şüpheli gözaltına alınmış, bunlardan 6'sı tutuklanırken 6'sı adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

KOCAELİ'NDEKİ OPERASYONLA YENİ İSİMLERE ULAŞILDI

Soruşturmanın devamında Kocaeli'ndeki ormanlık alanda bulunan bir villaya düzenlenen operasyonda 5 şüpheli daha gözaltına alınmış, bu kişilerden 4'ünün kaçırma organizasyonunda aktif rol aldığı belirlenmişti. Devam eden operasyonlarda 5 şüphelinin daha yakalanmasıyla gözaltına alınan şüpheli sayısı 10'a yükselirken, zanlılar adliyeye sevk edildi. Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü belirtildi.


Evinin önünde kaçırılmıştı: Erhan Karaal'ın aracında GPS cihazı bulundu
Gündem
Evinin önünde kaçırılmıştı: Erhan Karaal'ın aracında GPS cihazı bulundu
İmamoğlu’nun kasasısın 300 kilo altın ver
Gündem
İmamoğlu’nun kasasısın 300 kilo altın ver
Karaal için ölüm talimatı: Fidyeyi alamazsak kafasına sıkarsın
Gündem
Karaal için ölüm talimatı: Fidyeyi alamazsak kafasına sıkarsın


Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026