Stratejik hedefi parçalanmış bir Ortadoğu olan Amerika’yı bölgemizde istemiyoruz
09:53, 08/09/2019, PazarG: Güncelleme: 09:56, 15/09/2019, Pazar

Stratejik hedefi parçalanmış bir Ortadoğu olan Amerika’yı bölgemizde istemiyoruz

PKK terör örgütünün Suriye kolu YPG ile Amerika'nın “stratejik ortaklığı” devam ediyor.Suriye'nin kuzeyinde Fırat'ın doğusunda YPG/PKK Amerika eliyle “devletçik” haline getiriliyor. Bu oluşuma ne ilginçtir ki Türkiye dışında hiçbir bölge ülkesinin itirazı olmuyor. Her ne kadar Astana sürecinin ortaklarından olan İran ve Rusya'nın “Suriye'nin toprak bütünlüğü” özelinde YPG/PKK ile Amerika'nın işgali sorgulansa da son dönemde bölgede olup bitenlere verilen cılız tepkinin dışında bir şey göremiyoruz.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026