|
İki ülke arasındaki 2020 farkı bulunuz!

İsveç’in Malmö şehrinde koronavirüs testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi edilmeyerek eve gönderilen Emrullah Gülüşken adlı Türk’ün yaşadıkları ibretlik bir hadisedir.

İsveç, koronavirüslü vatandaşını eve göndermekle kalmıyor; ona hastaneden ilaç ne kelime, maske dahil hiçbir koruyucu ekipman bile vermiyorlar.

“Çağdaş Medeniyetin Zirvesi!” İsveç’teki evinde çocuklarıyla birlikte çaresizliğe terk ediliyor, korona virüslü Emrullah Gülüşken!

Dahası, evdeki çocuklardan ikisi astım hastası…

Zaten kalp hastası olan Gülüşken’in sağlığı biraz daha kötüleştiğinde, kızı Leyla ambulans çağırıyor ve durumlarının ne denli tehlike arz ettiğini anlatmaya çalışıyor.

Ambulans geliyor: Leyla’ya köpürüyorlar!

“Bu hastalığa bir şey yapamayacaklarını, bir daha kendilerini aramamasını” tembih ediyorlar!

Sonrasında, Leyla sosyal medyada yayınladığı bir video ile Türkiye’den yardım istiyor ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca devreye giriyor: Malmö’ye gönderilen ambulans uçakla Baba Gülüşken Ankara’ya getiriliyor.

Sene 2020: Türkiye ile İsveç arasındaki “insanlık, vicdan, medeniyet, sağlık sistemi vesaire” farkını işte bu örnekte görüyoruz.

-Peki, hangi İsveç, bu?

-Hani şu FETÖ’cü etki ajanı Abdullah Bozkurt’un Türkiye’den kaçıp sığındığı İsveç!

Rus Elçi Karlov’a yönelik suikasttan iki gün önce “Türkiye’deki elçilikler artık güvende değil” diye tweet atan Paralel Kahpe Mister Bozkurt, FETÖ’nün “uluslararası propaganda” için kurduğu İsveç merkezli SCF adlı kuruluşun da yöneticisi olmuştu…

Ezcümle: İsveç, FETÖ’cü hainlere kucak açan AB üyesi ülkeler arasında en başta gelenlerdendir.

*

Ha, bu arada unutmayalım…

İsveç’te kalan Leyla Gülüşken’in “Bir tek devlet bunu yapabilirdi; o devlet de Türkiye” şeklindeki sözleri ise bir anlamda İçimizdeki Batı Muhiplerine atılmış “tokat” yerine geçiyor!

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ

“Çağdaş Medeniyetin Zırvası” İsveç’teki “Bir Kısım Medya” da, korona günlerindeki işbu sağlık operasyonundan rahatsızlık duyduğu için sütunlarını Türkiye karşıtlığı ile bilinen Necip Kurdo Baksi adlı bir mendebura açtı!

Kırk yıl önce İsveç’e yerleşmiş Batman doğumlu Mister Baksi mi; “Türkiye, koronavirüs karşısındaki başarısızlığını bu şekilde örtmeye çalışıyor” diyerek, akla ziyan bir uçuşu müteakip “kuyruklu yalanın da çamur atmanın da” zirvesine çıktı.

Türkiye’miz ile kapılandığı İsveç arasındaki 2020 farkı hazmedemeyen bu gibi mendeburlara “Güneş balçıkla sıvanmaz” diye nanik yapan bir atasözü var!

*

İçerideki Batı putçularının baş tacı yaptığı Avrupa ülkeleri, koron salgını karşısında kendi vatandaşlarına hizmet vermekte aciz kalırken…

Türkiye’miz, hem yurt içinde hem de yurt dışında korona ile mücadelede “cümle âleme” örnek oluyor;

Dünyanın dört bir yanındaki vatandaşlarımızı da alıp anayurdumuza getiriyor.

Başta Avrupa ülkeleri ile ABD olmak üzere “Elli Yedi” ülkeye tıbbi yardım gönderen bir Türkiye’den bahsediyoruz!

SARI KOVBOY YAHUT ÇAKMA DOKTOR

ABD demişken, finali Haydut Devlet’in başındaki Sarı Kovboy’la yapalım…

“ABD’nin Başındaki Ünlü Çakma Doktor Trump korona virüslü hastalara dezenfektan enjekte etmeyi önerdi!”

Görüyorsunuz, Beyaz Saray’daki Sarı Kovboy’un balataları sıyırmasına ramak kaldı!

İşte bu akla ziyan önerinin sahibi Trump’a inanıp da “durduk yerde hapı yutabilecekler” olabileceği için ABD’de birbiri ardına uyarılar yapılıyor!

#İsveç
#Donald Trump
#FETÖ
#SCF
#ABD
4 yıl önce
İki ülke arasındaki 2020 farkı bulunuz!
X’e kısıtlama an meselesi
Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek
Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti
Bir bu eksikti...
IBAN veren esnafın katli vacip mi?