|
Bir kısım Cimbom
Maça Ümit Davala sevgisi ve coşkusuyla girdik. Seyirci, kimi hasretle, kimi hasletle anacağını biliyor.

Sergen de oyunun başlarında sol ayağının tarak kemiğiyle saçını bile tarayabilecek kadar usta olduğunu gösterince Galatasaray yürüye yürüye öne geçiyor.

Antalyaspor korkmasa golü bulabilecek. Ama ilk haftalarda bir torba gol yiyen Akdeniz ekibinin yeni hocası belli ki gol atmak uğruna çok yemek riskini göze alamıyor.

Galatasaray kalesine 25. dakikada ki ilk cesur çıkışlarında Mondragon'a, hem de gol çizgisinde takılıyorlar. Soldan Ramazan çok etkili ama sahadaki eskiden kalma Galatasaraylılar gözü kapalı oynayacak kadar işe vakıf.

İlerde Arif ve Serkan'ın arasına gömülen Ümit de kalabalık defansa sıkışınca, ortada Bülent'in negatif oyununa Ergün'ün anormal top kayıpları etkilenince Galatasaray, Lazio öncesi kötü göründü.

İlk 45 dakika gol bile kaçırmadan, yani pozisyon bulmadan 1-0 önde geçildi. Ligin en zayıf ve ençok gol yiyen takımı bir duran topla geride...

İkinci yarıda Antalyaspor, silkinip tam saha kovalamaya başlayınca Galatasaray, yorgun adamlarının fazlalığı ve "gözünün oynaşta" olması nedeniyle bocaladı.

Golü bulan Antalyaspor'un karşısında Davala, Karan, Arif ve Berkant'la öne geçemeyen G.Saray, +90'ı tık nefes bekledi ve haftalar sonra gollerine dönen Ümit Karan Cimbom'u ipten çekti aldı.
#Ümit Davala
#Galatasaray
#Antalyaspor
23 yıl önce
Bir kısım Cimbom
Bu kadar entrikaya, pes doğrusu
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?