|
Bu da benim kadrom
Şu Bratislava'da büyük bir çoğunluğa göre ikinci bir 24 saat daha yaşamak zorunda kalmak işkenceden başka bir şey değil.

Bana göre tam tersi. Çünkü ben burada tarihi yaşıyorum.

Allah'ın izniyle de yarın gece onlara da tarihi yaşatacağım.

Milli Takım'ımızın maçın yapılacağı stattaki idmanına bir kaç saat kaldı. Az sonra bizimkileri görüp yavaş yavaş buraya gelmekte olan gurbetçilerle birlikte toplanıp "Aslanım ve Koçum" muhabettelerine başlayacağız. Sonra maç bitecek ve herkes her üst yapı olayında olduğu gibi "O oynarmıydı... Bu oynasıydı... Daha erken çıkarsaydı..." şeklinde eleştiriler başlayacak. Bende az sonra izleyeceğim idmana göre kafamı kullanıp! bir milli takım seçeceğim.

Oysa aylardır sırtına sivilce basan Şenol Güneş'i ve bir haftadır bu çocuklarla yatıp kalkan Şenol Güneş'i hiçe sayıp bir saatlik gözlemle bir milli takım oluşturacağım. Eğer Fatih ve Alpay keserse Ogün iyi vurursa, Abdullah Karhan'ın her çıkışında arkasına sallanırsa Hakan Şükür'de herkesten bir karış yukarı çıkarsa ben doğru seçmiş olacağım.

Yani her zamanki gibi takım yenerse "Bravo Şenol hoca" Allah korusun yenilirse "Takım hatalıydı Şenol hoca" şeklinde sallayacağım.

Yani ben bütün türk kalemşörlerinin bilediği kalem ucu gibi ya da sivriltilmiş bilgisayar tuşları gibi hazırım.

Gerisi millilere kalmış.
#Milli Takım
#Bratislava
#Şenol Güneş
23 yıl önce
Bu da benim kadrom
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar
Küresel savaşın kaçınılmazlığına dâir
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi