|

Promosyon ödemeleri sorunsuz sürüyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu 6 milyondan fazla emeklinin promosyonlarını hiçbir sıkıntı yaşamadan bankadan aldığını söyledi.

Yeni Şafak
04:00 - 30/03/2017 Perşembe
Güncelleme: 07:35 - 30/03/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Bakan Müezzinoğlu şu anda yaklaşık 6 milyondan fazla emeklinin promosyonlarını hiçbir sıkıntı yaşamadan bankadan aldığını söyledi.
Bakan Müezzinoğlu şu anda yaklaşık 6 milyondan fazla emeklinin promosyonlarını hiçbir sıkıntı yaşamadan bankadan aldığını söyledi.

Kapalıçarşı esnafıyla bir araya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kapalıçarşı'nın hem İstanbullular hem de yurtdışından gelenler için Türkiye'nin nabzının attığı bir merkez olduğunu anlatarak, esnafın yarınlarla ilgili büyük umut taşıdığını söyledi. Emeklilere promosyonda da ilk 10-15 gün sıkıntı yaşadıklarını belirten Bakan Müezzinoğlu, sonradan bütün sıkıntıları ortadan kaldıracak talimatları verdiklerini söyledi. Müezzinoğlu şu anda yaklaşık 6 milyondan fazla emeklinin promosyonlarını hiçbir sıkıntı yaşamadan bankadan aldığını söyledi.



ESNAFA DESTEK


Esnafın 2016'nın kötü bir dönem olduğunu ve geride kaldığını, yarınların çok daha güzel olacağı umudu olduğunu dile getiren Müezzinoğlu, “Esnafımız özellikle 17 Nisan'ı sabırsızlıkla bekliyor. Esnaf, 'bir an önce 16 Nisan gelse de güçlü bir 'evet'ten sonra biz de yarınlarımız ve işimizi daha güçlü hale getirsek' diyor. Büyük oranda esnafın bugünden yarına daha iyi olacağı yönünde umudu var. Umut ve güven esasında en büyük gücümüzdür. Esasında istikrarlı ve güvenli bir ortamı inşallah 17 Nisan'dan sonra bir basamak daha yukarı çıkaracağız. Türkiye'nin yarınları kesinlikle bugünden daha güçlü ve güzel olacaktır" diye konuştu. AK Parti olarak 15 yıl sonra her esnafın elini sıkabildiklerini, her esnafın da ellerinden sımsıkı tutarak kendilerini dükkanına çağırıp güzel dileklerini ilettiğini söyleyen Müezzinoğlu, “İktidarla milletin buluştuğu bir süreci yaşıyoruz. İktidarla milletin iradesinin güçlü olarak devam edeceği süreçte 17 Nisan'dan sonra daha güçlü olacak" dedi.


#Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı
#Mehmet Müezzinoğlu
#Esnaf
7 yıl önce