|

Türkiye İş Bankası kredi kartı internet alışverişine nasıl açılır?

Kredi kartlarının internette kullanımı 1 Ocak itibarıyla müşteri onayına bağlanıyor. Bu sebeple kredi kart sahiplerinin internetten alışveriş yapabilmesi ve internetten bankacılık işlemleri için banklara onay verilmesi gerekiyor. Türkiye İş Bankası'nın kredi kartını internet alışverişine açma ve onay alma işlemini haberimiz aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Yeni Şafak
09:29 - 28/12/2017 jeudi
Güncelleme: 12:09 - 28/12/2017 jeudi
Yeni Şafak
Türkiye İş Bankası.
Türkiye İş Bankası.

Kredi kartlarının internet üzerinden alışverişe kapatılmasına sayılı günler kaldı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) aldığı karara göre 31 Aralık 2017 son gün. Bu tarihe kadar onay vermeyenlerin banka kartları ve kredi kartları online alışverişe kapatılacak. Kredi kartı sahiplerinin kartlarını internetten kullanmaya devam etmek için mutlaka ilgili bankaya onay vermesi gerekiyor.

Peki Türkiye İş Bankası kredi kartı internet alışverişine nasıl açılır ve nasıl onay verilir? Sizler de birkaç adımla birlikte kredi kartlarınızdan alışverişe onay verebilir ve işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İşte Türkiye İş Bankası kredi kartını internete açma işlemi…

  • Aralarında boşluk bırakarak “ONAY” yazıp herhangi bir bireysel İş Bankası kredi kartıya da Bankamatik kartınızın son altı hanesini 4402’ye SMS ile gönderebilir,“0850 724 0 724” İş Bankası Müşteri Hizmetlerini arayabilir, İnternet Şubesi, İşCep veya Maximum Mobil kullanarak veya İş Bankası şubelerinden işlem sağlayabilirsiniz.

3 yöntem var

Kart sahiplerinin kartlarını e-ticaret işlemlerinde kullanmaya devam edebilmesi için ilgili kart bankası ile iletişime geçmesi gerekiyor. Bunun için 3 yöntem var.

Kullanıcıların ilgili bankanın mobil veya internet şubesindeki ayarlar kısmından elektronik ticaret işlemine onay vermesi gerekiyor. İnternet ve mobil bankacılık kullanmayanlar ise şubeye giderek veya telefon bankacılığıyla işlemlerini tamamlayabiliyor.

#Türkiye İş Bankası
#İnternet
#Alışveriş
#Onay
il y a 6 ans