|

AK Parti'li Dağ'dan CHP'nin raporuna tepki: 'Bir gazeteci öldürüldü' derse şaşırmayacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Mersin'de polisevine saldırı düzenleyen teröristlerden Dilşah Ercan'ın, CHP'nin hazırladığı 'Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda 'tutuklu gazeteci' olarak yer aldığını açıkladı. Dağ, "'Gazeteciler tutuklanıyor' propagandasının ve onları fonlayanların derdinin gazetecilik değil Türkiye düşmanlığı olduğu bir kez daha tescillenmiş oldu" dedi.

15:04 - 27/09/2022 Salı
Güncelleme: 15:14 - 27/09/2022 Salı
DHA
​AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ
​AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP tarafından hazırlanan ’ Tutuklu ve Hükümlü Gazeteciler ‘ Raporuna tepki gösterdi.

Dağ, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada,

"CHP'nin hazırladığı 'Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda polisimizi şehit eden Dilşah Ercan adlı terörist tutuklu gazeteci olarak ifade edilmiş.

'Gazetecilik yaptığı için tutuklanan kimse yok'

Terör örgütleriyle kol kola olmayı normalleştiren Kılıçdaroğlu ve CHP'si bu olay için de 'Bir gazeteci öldürüldü' derse şaşırmayacağız.

'Gazeteciliği terörizme kalkan yapıyorlar'

Bilinmelidir ki Türkiye'de gazetecilik yaptığı için tutuklanan kimse yoktur, gazeteciliği terörizme kalkan yapanlar vardır.

Amaç Türkiye düşmanlığı

'Gazeteciler tutuklanıyor' propagandasının ve onları fonlayanların derdinin gazetecilik değil, Türkiye düşmanlığı olduğu bir kez daha tescillenmiş oldu"
dedi.

#Hamza Dağ
#Ak Parti
#PKK
#mersin
#gazeteci
#terörist
#saldırı
#polisevi
#CHP
#rapor
2 yıl önce