|

CHP Kılıçdaroğlu önderliğinde KKTC ziyaretinde: Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de bulunmasını istemeyen vekil Çevviköz de eşlik etti

KKTC'ye ziyaret gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de bulunmasını desteklemeyen milletvekili Ünal Çeviköz'ü de yanında götürdü.

14:34 - 10/06/2021 Perşembe
Güncelleme: 14:45 - 10/06/2021 Perşembe
AA
CHP Kılıçdaroğlu önderliğinde KKTC ziyaretinde
CHP Kılıçdaroğlu önderliğinde KKTC ziyaretinde

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhuriyet Meclisi Başkanı Önder Sennaroğlu ve Başbakan Ersan Saner, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kabul etti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sennaroğlu ve Başbakan Saner tarafından Cumhuriyet Meclisi'nde ayrı ayrı ağırlandı.

  • Kılıçdaroğlu'na ziyaretinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş eşlik ediyor. Ziyarette heyet içinde en dikkat çekici isim ise Ünal Çeviköz oldu.


"S-400'LERİ VERELİM, DOĞU AKDENİZ'İ TÜRKİYE GERİYOR"

Geçtiğimiz yıl yaptığı konuşmada, Rusya'dan alınan S-400 savunma sistemlerinden vazgeçilmesi gerektiğini belirten Ünal Çeviköz, 8 Temmuz'da da Doğu Akdeniz'de gerilimin kaynağının Türkiye olduğu sözlerini sarf etmiş ve Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de bulunmasını eleştirmişti.


#başbakan ersan saner
#CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
#Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhuriyet Meclisi Başkanı Önder Sennaroğlu
3 yıl önce