|

Karalama başladı

FETÖ’cü firari subaylar, Almanya’daki toplantıda aldıkları kararla harekete geçti. Firari Cafer Topkaya’nın mağdur edebiyatı yapıp Türkiye’yi işkenceci ve kanun tanımaz bir ülke gibi gösterdiği sosyal medya paylaşımları, Belçika gazetesinde haber oldu. FETÖ’ye karşı mücadele veren isimler hedef tahtasına oturtuldu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 04:19 - 2/08/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Cafer Topkaya
Cafer Topkaya

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in iadesinin yüksek sesle dillendirildiği son dönemde örgüt üyeleri algı operasyonlarına hız verdi. Avrupa genelindeki vatan haini FETÖ firarisi subayların elebaşı Fetullah Gülen’in talimatıyla Almanya’da bir araya geldiği toplantının ardından beklenen karalama kampanyası başladı. ByLock tespitiyle ihraç edilen FETÖ’cü Cafer Topkaya, 21 Şubat 2018’te şartlı tahliye edilmesinin ardından firar ettiği Belçika’da sosyal medya üzerinden saldırıya geçti.

BELÇİKA’DA HABER OLDU

FETÖ’cü Topkaya, yayınladığı bir yazıyla Sincan Cezaevi’nde yaşadığını iddia ettiği olaylar üzerinden Türkiye’nin işkenceci ve kanun tanımaz bir ülke olduğu algısı oluşturmaya çalıştı. CIA’nın işkence metotlarından ‘waterboarding’ testinin uygulandığı yalanını dahi söyleyen Topkaya’nın Türkiye’ye tehditler savuran yazısı, sosyal medyada FETÖ’cüler tarafından dağıtıma sokuldu. Yazı Belçika’nın La Libre Belgique gazetesinde yayınlanan bir habere de konu oldu.

FETÖMETRE’NİN MUCİDİ HEDEFTE

Kripto FETÖ’cülerin gizlenmesi için de FETÖ ile mücadele eden isimlere yönelik yıpratma kampanyaları da artış gösterdi. Sosyal medyada yayılan gerçek dışı bilgi ve video içeriklerle, FETÖ ile mücadele eden askeri personel hedef tahtasına oturtuldu. Bu isimlerin başında da FETÖMETRE sisteminin mucidi Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Tümamiral Cihat Yaycı yer aldı. Tümamiral Yaycı, uzunca bir süredir sosyal medya üzerinden tehdit ve yıpratma kampanyalarının odağında.


Yeni Şafak duyurdu

Yeni Şafak “31 Temmuz 2018” günkü manşetiyle hain toplantıyı gündeme taşıdı. Habere konu toplantıda “mağdur edebiyatıyla halkı yanlarına çekmek, Türkiye’nin işkenceci ve kanun tanımaz bir ülke olduğu izlenimi vermek, FETÖ ile mücadeleyi ve mücadele edenleri etkisiz hale getirmek, muhalif gruplardan insanları birleştirerek hükümet aleyhine faaliyet yürütmek, röportajlarla Türkiye’nin imajını bozmak ve sosyal medyadan algı yönetimi yapmak” gibi kararlar alındığı bilgileri yer almıştı

#FETÖ
#İhanet
#Cafer Topkaya
6 yıl önce