|

Kopya çekmek yasak!

Afyonkarahisar’da kitap okuyan veliler, öğrencilerin gözetiminde girdikleri sınavda başarılı olmak için ter döktü. Minik öğrenciler, anne ve babalarını “kopya çekmemek, kalem ve silgi alışverişinde bulunmamak’ konularında uyardı.

Yeni Şafak
04:00 - 16/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 00:21 - 16/01/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Öğrenciler, anne ve babalarını ‘kopya çekmemek, ve kalem ve silgi alışverişinde bulunmamak’ konularında uyardı.
Öğrenciler, anne ve babalarını ‘kopya çekmemek, ve kalem ve silgi alışverişinde bulunmamak’ konularında uyardı.

Afyonkarahisar’da, ilkokul öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için başlatılan “Sayfalarla Yaşamak” projesi kapsamında kitap okuyan veliler, öğrencilerinin gözetimindeki sınavda başarılı olmaya çalıştı. Karşıyaka İlkokulu Kütüphanecilik Kulübü’nün belirlediği kitabı okuyan 114 öğrenci velisi, ödüllü yarışmada dereceye girebilmek için ter döktü. Dereceye girenlere, kupa, çeyrek altın, yemek takımı ve çaydanlık verilecek.


  • Okul binasında çocuklarının gözetiminde gerçekleştirilen sınavda, öğrenciler, anne ve babalarını ‘kopya çekmemek, ve kalem ve silgi alışverişinde bulunmamak’ konularında uyardı. Velilerden Zehra Yarımtepe sınava eşiyle birlikte katıldığını, amaçlarının, çocuklarına kitap okumanın önemini anlatmak olduğunu söyledi. Kendi de öğretmen olan verilerden Serap Kahraman da oğlunun gözetiminde sınava girmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.
#Afyonkarahisar
#Kopya
#Öğrenci
#Veli
5 yıl önce