Otobüste fenalaşan yolcuyu şoför 6 dakika içinde hastaneye yetiştirdi
15:47, 30/04/2026, Perşembe
IHA

Otobüs içinde diğer yolcuların da müdahalesiyle ayılan yolcu, hastanede sağlık ekiplerine teslim edildi.
Adıyaman’da halk otobüsünde fenalaşan yolcuyu şoför, güzergahını değiştirerek hastaneye ulaştırdı.
Altınşehir-3.Çevre Yolu-Örenli hattında seyir halinde olan şehir içi yolcu otobüsünde bir yolcu fenalaşarak bayıldı. Otobüste bulunan diğer yolcular durumu fark ederek şoför Mehmet Berk’e söyledi. Otobüs şoförü, yolcunun sağlık durumunu önceleyerek aracı güzergahından çıkardı ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yöneldi.
Güzergah değişikliği yaparak otobüsü 6 dakika içinde acil servise yetiştirdi. Otobüs içinde diğer yolcuların da müdahalesiyle ayılan yolcu, hastanede sağlık ekiplerine teslim edildi.

Gündem
Malatya'da otobüs şoförü düşen bayrağı görünce aracı durdurdu

Gündem
Cezayı yedi kadın gazeteciye skandal sözler söyledi: Gel sana göstereyim havalı kornayı

Hayat
Şoför yerdeki Türk bayrağını görünce otobüsü sağa çekip koştu: "Yeri ayak altı değil baş üstüdür"

Gündem
CHP otobüsünü polislerin üzerine süren şoföre hapis

Gündem
Polisin 'dur' ihtarına uymamıştı: CHP’nin otobüs şoförüne 7 ay hapis cezası
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.