Sakarya'da başladı Bilecik'e sıçradı: Orman Genel Müdürü'nün telefonuna yansıyan görüntü yangın hortumunu andırdı
07:30, 22/07/2025, Salı
IHA

Yangının tamamen söndürülebilmesi için bölgede çalışmalar yoğun şekilde sürüyor.
Sakarya'nın Geyve ilçesinde başlayıp Bilecik'e sıçrayan orman yangınında, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey'in paylaştığı ve adeta yangın hortumunu andıran görüntüler, yangının boyutunu gözler önüne serdi.
Sakarya'nın Geyve ilçesinde dün başlayan ve rüzgarın etkisiyle Bilecik'e kadar yayılan orman yangınıyla mücadele sürüyor. Yangının boyutunu en çarpıcı şekilde gözler önüne seren görüntü ise Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey'in sosyal medya paylaşımı oldu. Karacabey'in paylaştığı görüntülerde, alevlerin dönerek gökyüzüne doğru yükseldiği, adeta bir ‘yangın hortumu' oluşturduğu anlar yer aldı. Karacabey o anları, "Hiç acıkmayan, yorulmayan, dinlenmeyen bir düşmanla karşı karşıyayız. Kahramanlarımızın ise bu düşmana karşı en büyük motivasyonu yeşil vatana olan sevdaları. Sizlerin yürekten desteği, kahramanlarımızın ise cesareti ile bu düşmanı alt edecek, birlikte başaracağız" ifadeleri ile paylaştı.

Gündem
Sakarya'daki orman yangını kısmen kontrol altına alındı

Gündem
Alevler Bilecik’e sıçradı

Gündem
Büyük panik: Sakarya'da ormanlık alanda çıkan yangın Bilecik tarafına sıçradı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.