|

Sultanbeyli'den kötü haber

Sultanbeyli'de anne ile 4 çocuğu sobadan sızan gazdan zehirlendi. Anne ve ikiz bebeklerinden biri hayatını kaybetti, 3 çocuğunun ise hastaneye kaldırıldı.

Yeni Şafak
16:06 - 23/02/2015 Pazartesi
Güncelleme: 14:11 - 23/02/2015 Pazartesi
DHA

Olay Sultanbeyli Yavuzselim Mahallesi Hüseyin Sokak 'ta bulunan tek katlı evde meydana geldi. Bir kargo firmasının gece vardiyasında şoförlük yapan Erdal Gül sabah eşini aradı, ancak telefonu açan olmadı. Durumdan şüphelenen baba, komşularını arayarak yardım istedi. Bunun üzerine yan komşuları gelerek kapıyı çaldı ancak kapıyı açılmadı. Pencereden bakan komşu, anne ve çocuklarının yerde yattığını gördü. Durum sağlık ekiplerini bildirildi.


Bu sırada çatıdan eve giren komşular, anne Songül Gül ve 4 çocuğunu dışarı çıkardı. Anne ve çocukları komşular ve eve gelen  Baba Erdal Gül tarafından hemen hastaneye götürüldü. Hastane götürülen 28 yaşındaki Songül Gül ile 1 yaşındaki ikizlerinden Ayaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer 3 çocuğun ise hastanedeki tedavi sürüyor.

Olayı anlatan Baba Erdal Gül, "Ben gece vardiyasında çalışıyordum . Eşimi saat 07.00 doğru 10 kere aradım ama ulaşamadım. Ben de komşumu aradım 'gidin kapıyı çalın' dedim. Ama ulaşamamışlar. Ben geldiğimde hepsini arabalara bindiriyorlardı. Ambulansa haber vermişler ama ambulans geç gelmiş. Ben de şirketin arabasıyla hanımı götürdüm" dedi.
#sultanbeyli
#soba zehirlenmesi
#sultanbeyli soba
9 yıl önce