|

Üç çocuğunu bıçakladı

Üsküdar’da cinnet geçiren baba dehşet saçtı. Baba Arslan Güleryüz, kendisine benzemediği için suçladığı 3 oğluna uyudukları sırada bıçak ve çekiçle saldırdı. Ahmet ve Onur Güleryüz feci şekilde can verirken, Orçun Güleryüz yaralandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 03:58 - 10/08/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Üç çocuğunu bıçakladı
Üç çocuğunu bıçakladı

Aile içi şiddet yine felaketle son buldu. İstanbul-Üsküdar’da cinnet geçiren bir kişi, 2 oğlunu bıçaklayarak öldürdü, diğerini de ağır yaraladı. Üzücü olay, Yavuztürk Mahallesi Orhan Sokağı’nda dün sabah saatlerinde meydana geldi. Çocukları kendisine benzemediği iddiasıyla cinnet geçiren baba Arslan Güleryüz, bu yüzden kin beslediği oğulları 24 yaşındaki Ahmet Güleryüz, 18 yaşındaki Orçun Güleryüz ve 20 yaşındaki Onur Güleryüz'e uyudukları sırada bıçak ve çekiçle saldırdı. Bıçak ve çekiç darbeleriyle kanlar içinde kalan Ahmet Güleryüz ve Onur Güleryüz feci şekilde can verirken, Orçun Güleryüz ise ağır yaralandı.

ÇOCUKLARI ÖLDÜRDÜM

Kan gölüne dönen daireden ayrılan zanlı, evde bulunmayan eşi Songül Güleryüz’ü arayarak, “Çocukları öldürdüm” dedi. Bunun üzerine telefona sarılan eş, polisten yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, Ahmet Güleryüz ve Onur Güleryüz’ün cansız bedenleriyle karşılaştı. Yaralı Orçun Güleryüz ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Acı haberi alır almaz eve koşan ailenin yakınları gözyaşlarını tutamadı. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin evdeki çalışmalarını tamamlamasının ardından iki kardeşin cenazeleri otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

TEKNİK TAKİP ELE VERDİ

Polis, olaydan sonra kaçan zanlının peşine düştü.. Ekipler, telefonla ulaştığı baba Arslan Güleryüz’ü, “Çocukların ağır yaralanmış. Yerini söyle bize. Gel teslim ol. Bu şekilde yaşanmaz” diyerek teslim olması için ikna etmeye çalışmıştı. Ancak zanlı teslim olmaya yanaşmadı. Üsküdar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü teknik takip üzerine baba Arslan Güleryüz, Kadıköy sahilinde bıçakla dolaşırken kıskıvrak yakalandı. Sorgusu yapılan şüphelinin, çocuklarının kendisine benzemediği iddiaları sebebiyle eşi ile aralarının iyi olmadığını söylediği belirtildi. Zanlının eşi Songül Güleryüz’ün, şiddet gördüğü gerekçesiyle geçen ay eşinden şikayetçi olduğu öğrenildi. Arslan Güleryüz’ün ifadesinin ardından savcılık tarafından serbest bırakıldığı belirtildi.

Şiddet uyguluyordu

Songül Güleryüz’ün ablası Dudu S, eniştesinin iki hafta önce de kardeşini darbettiğini söyledi. Dudu S., “Kardeşime şiddet uyguluyordu. Kardeşim davacı oldu ancak serbest bırakıldı. Manisa’daki ablamı arayarak çocukları öldürdüğünü söylemiş. Ablamın haber vermesi üzerine eve gelen polisler olayla karşılaşmış” dedi. Zanlının kayınbiraderi Hüsamettin Ş. de, eniştesinin sadece kardeşine değil, çocuklarına da şiddet uyguladığını ifade ederek, “Daha önce 50 defa şikayette bulunduk. Öldükten sonra mı geliyorsunuz” diyerek polislere tepki gösterdi. Hüsamettin Ş., daha sonra cep telefonundan ablasının gördüğü şiddet sonrası çekilmiş fotoğraflarını gösterdi.

#Arslan Güleryüz
#Üsküdar
#Cinayet
7 yıl önce